Hulp bij inloggen     winkelwagen
MIXED vmbo beroepsgericht | ThiemeMeulenhoff

MIXED Zorg & Welzijn

Bepaal zelf de optimale MIX voor Zorg & Welzijn!

Het beroepsgerichte vmbo is praktijkgericht en persoonlijk. MIXED biedt je alle ruimte om jouw lessen samen te stellen en te differentiëren op niveau. Met MIXED bepaal je voor Zorg & Welzijn zélf de optimale mix die past bij jouw school, jouw leerlingen en jouw manier van lesgeven. Met de super complete totaallicentie, kun je bovendien je eigen arrangementen maken én zelf boeken op maat samenstellen en laten printen.

Daarom kies je voor MIXED Zorg & Welzijn

Vraag hier direct een MIXED proefpakket aan | ThiemeMeulenhoff

Aan de slag

Beoordeel MIXED Zorg & Welzijn zelf

Kom meer te weten over MIXED Zorg & Welzijn en bestel een beoordelingspakket. Zo krijg je een goed beeld van de methode en kun je beoordelen of het lesmateriaal bij jou en je leerlingen past.

Gebruik je MIXED al?

Bestel hier jouw boeken voor eigen gebruik en ontvang als docent 80% korting op de adviesverkoopprijs. 

Bekijk de volledige prijslijst

Bekijk de prijslijst voor een overzicht van alle titels, isbn's en prijzen. Als je blended wilt werken, kies je voor de combipakketten bestaande uit een boek en een licentie. Als je digitaal wilt werken, kun je kiezen uit een licentie per titel of de totaallicentie voor de volledige opleiding.
Altijd hulp van de klantenservice van ThiemeMeulenhoff

Meer informatie of overstappen?

Wil je meer weten over MIXED Zorg & Welzijn? Of wil je komend schooljaar gaan werken met MIXED? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag!