Home

Hbo

Hbo

Lesmateriaal voor het hbo

HEADING_1

Samen leren vernieuwen

Bereid jouw hbo-studenten goed voor op hun toekomst met het aanbod van ThiemeMeulenhoff. Voor studenten in de richtingen Gezondheidszorg, Pabo, Techniek en Welzijn hebben we een uitgebreid aantal titels. Maar ook voor de algemene vakken Communicatieve vaardigheden, Onderzoeksvaardigheden, Taal, Wiskunde en Statistiek hebben we materiaal dat precies aansluit op de vakgebieden.

We experimenteren, leren én realiseren om dit aanbod samen te stellen. Samen met docenten en andere onderwijsprofessionals, ieder in zijn kracht, verleggen we de grenzen van leren. Want je komt verder als er iemand naast je staat, die je begrijpt, ondersteunt en inspireert. Zo zijn we samen de motor voor verandering in het hoger onderwijs.

Onderzoek

Wij hebben alles in huis om jouw studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst. Ook in de richting onderzoeksvaardigheden.

Bekijk ons aanbod

Pabo

Wil jij jouw studenten meesterlijk voorbereiden op hun toekomst? Met titels voor de richting kunst, pedagogiek & didactiek, taal én rekenen hebben we een uitgebreid assortiment voor de pabo.

Bekijk alle titels

Taal en communicatie

Wij hebben alles in huis om jouw studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst. Dat doen wij met verschillende titels in de richting taal en communicatie.

Bekijk alle boeken

Techniek

Ons lesmateriaal is geschikt voor studenten in de richting bouwkunde, civiele techniek, natuur- en scheikunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Alles om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomstige beroep.

Bekijk het hele aanbod

Welzijn

Bereid jouw hbo-studenten goed voor op hun toekomst met het aanbod van ThiemeMeulenhoff. Voor studenten in de richting welzijn hebben we titels in de richting psychologie, methodiek, ethiek en sociale vaardigheden.

Bekijk alle titels

Wiskunde en statistiek

Met onze uitdagende collectie lesmateriaal zijn jouw studenten klaar voor de toekomst. We bieden materiaal aan voor de richting wiskunde en statistiek.

Bekijk ons aanbod

Zorg

Om studenten goed voor te bereiden op hun toekomst, heeft ThiemeMeulenhoff een mooie collectie lesmateriaal. Met titels voor de richting anatomie, fysiologie, pathologie, verpleegkunde en voedingsleer én medische atlassen bieden we een compleet aanbod voor studenten Verpleegkunde.

Bekijk ons lesmateriaal