Hulp bij inloggen     winkelwagen

Vliegend van start met de methode

Het overstappen naar een nieuwe lesmethode is soms best een puzzel en kan veel tijd vragen van het team. Met onze overstapservice helpen we je graag om dit soepel te laten verlopen.

Bekijk hier hoe we dat doen
Service bij ThiemeMeulenhoff
Online werken in eDition bij ThiemeMeulenhoff

Digitiaal werken met eDition

Kom meer te weten over onze online leeromgeving eDition. Lees alles over de laatste updates of bekijk de instructievideo's om snel aan de slag te kunnen.

Kennis & inspiratie

Gratis magazine over het motiveren van je studenten

Mbo magazine 2021

Vol tips en tricks van collega-docenten en andere onderwijsexperts, gebaseerd op hun praktijkervaring, onderzoek en gesprekken met studenten. Van de suggestie om podcasts, puzzels en poëzie te gebruiken tot ervaringen uit Aruba en theoretisch inzicht in intrinsieke motivatie.

Bekijk de eerste pagina's en vraag hem aan
Mbo Magazine 2021

Blogs

Op onze blogpagina vind je diverse inhoudelijke artikelen over onderwijsontwikkelingen. Maar dat niet alleen! Ook docenten en studenten schijnen hun licht over leren en motiveren.

Lesbrieven

Op zoek naar een kant-en-klare les voor in de klas? We hebben een aantal lesbrieven voor je gemaakt, die je direct kan gebruiken in de klas.

Spoken Word posters

Wat zouden kunstwerken ons vertellen als ze konden spreken? Samen met het Rijksmuseum hebben we een nieuwe reeks posters gemaakt met een prikkelende Spoken Word. Zet jezelf en jouw studenten aan het denken.

Kennis & tools

Alle informatie over onze digitale omgeving eDition, maatwerkboeken, opbouw van onze methodes en meer op een plek.

Contact en ondersteuning

lees verder

Rekenen verplicht voor mbo-studenten

Vanaf schooljaar 2022-2023 maakt elke mbo-student een rekenexamen dat meetelt voor het behalen van het diploma. Samengevat komt daarom met een speciale uitgave: Samengevat mbo Rekenen voor niveau 3.

Bekijk en bestel

Nieuw: Samengevat Rekenen voor het mbo