Home

Mbo

Mbo

Lesmateriaal voor het mbo

HEADING_1

Uit liefde voor het vak

Daar doe je het voor, de liefde voor het vak overbrengen op jouw studenten. Maar elke student en elke opleiding is uniek. Daarom zijn onze leermiddelen flexibel te kiezen, samen te stellen en te gebruiken. Zo sluiten onze leermiddelen en services altijd optimaal aan op wat jij en jouw studenten nodig hebben. Zowel nu als later. Wil je boeken of een heel lesprogramma op maat? En dat digitaal? Geïntegreerd met MS Teams of ELO? Kies zelf en laat je door ons adviseren. Uiteraard sluit ons lesmateriaal altijd aan op de meest recente examenprogramma's van de kwalificatiedossiers.

Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email

Bestellen

Bestel via de methode van jouw keuze gemakkelijk een beoordelingsexemplaar om de methode uit te proberen. Werk je al met de methode en ben je op zoek naar docentenmateriaal? Bestel dan via de webshop een gebruikersexemplaar of docentlicentie.

Ga naar onze webshop

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met een van onze mbo-methodes? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met de nieuwe methode? Onze accountmanagers staan voor je klaar om je goed van start te laten gaan.

Lees hoe we dit doen

Kies zelf hoe je wilt werken

Kies wat jij wilt: boeken of juist digitaal materiaal, alleen de werkopdrachten online of ook de theorie. Al onze modules of jouw eigen selectie, onze indeling van modules of liever de jouwe. Bij ThiemeMeulenhoff kan het allemaal. Werk met onze boeken of de digitale leeromgeving eDiton. Of stel je eigen Boek OpMaat samen.

Kom meer te weten

Opbouw en didactiek bij onze lesmethodes

De mbo-methodes TouchTech, InBusiness en Traject van ThiemeMeulenhoff zijn modulair opgebouwd volgens het zesfasenmodel. De didactische opbouw is gebaseerd op de herziene taxonomie van Bloom. Een module is een op zichzelf staande leereenheid. De modules kun je zelf arrangeren en in de volgorde plaatsen die jij wilt. Studenten kunnen zelf bepalen of ze starten bij de theorie, de verwerking of de toepassing.

Lees meer over het zesfasenmodel

Uit liefde voor het vak

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? En doe je niets liever dan de vonk laten overslaan op jouw studenten? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen! Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende magazines, een podcastserie, blogs, tips en lesbrieven.

Ga naar alle extra's!