top
delen

Nieuwe kwalificatiestructuur start binnenkort

In 2016 komen er nieuwe kwalificatiedossiers. Met betere omschrijvingen en meer inhoudelijke uitdaging voor studenten. Scholen kunnen dan ook beter inspelen op de vragen van de arbeidsmarkt. Aansluitend op deze verandering herzien wij ons lesmateriaal. 

Lees meer over de kwalificatiedossiers
ThiemeMeulenhoff lesmateriaal mbo

Maak kans op een cadeaubon bol.com van € 25!

Vul deze korte enquête in

We zijn benieuwd wat je studenten van de verplichte boekenlijst vinden en waarom ze alle voorgeschreven titels wel of niet aanschaffen. Zodat we in de toekomst rekening kunnen houden met jullie wensen. Uiteraard delen we de uitkomsten van het onderzoek. 

Het invullen van de enquête duurt ca. 3-5 minuten. Rond je de enquête volledig af? Dan maak je kans op een van de tien bol.com-cadeaubonnen van € 25. Vul daarvoor wel je mailadres aan het einde van de vragenlijst in.

bol.com cadeaukaart

Privacy
Alles wat je invult, verwerken we anoniem. We koppelen dus geen namen aan de resultaten, waardoor wij je antwoorden kunnen zien. Je mailadres is uitsluitend bedoeld voor het versturen van de digitale bol.com-cadeaubon. Kortom, jouw antwoorden zijn veilig bij ons. 

Wil je kans maken op een bol.com-cadeaubon? Vul dan de enquête in.

Vul de enquête in

Methodes uitgelicht

Got it voor mbo
Traject V&V voor mbo

Samen leren vernieuwen

Of je nu wilt werken met boeken, met een combinatie van boeken & digitaal of op een volledig digitale basis. Wij ondersteunen je met lesmaterialen en bij het vernieuwen van het leren op je school. Zo zorgen we samen voor de beste leerresultaten. Wij gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken welke leeroplossing het beste bij je past.