Mbo

Examenvoorbereiding

Samengevat

  • De kern van de complete examenstof voor Rekenen en Nederlands
  • Veel oefenopgaven met toelichting
  • Klassikaal en zelfstandig te gebruiken
Bestel jouw docentexemplaar

Samengevat Rekenen en Samengevat Nederlands voor het mbo

Met Samengevat kunnen studenten zich beter voorbereiden op toetsen en examens Rekenen en Nederlands.

Alle examenonderwerpen worden stap-voor-stap uitgelegd, met veel voorbeelden en extra uitleg. Een register vergemakkelijkt het oefenen van onderwerpen.

Samengevat is klassikaal in te zetten maar studenten kunnen er ook zelfstandig mee aan de slag. Samengevat is naast elke methode te gebruiken.

Samengevat Rekenen voor het mbo

Vanaf schooljaar 2022-2023 maakt elke mbo-student een rekenexamen dat meetelt voor het behalen van het diploma. Samengevat komt daarom met een speciale uitgave: Samengevat mbo Rekenen voor niveau 3.

Door het overzicht van de examenstof, gecombineerd met voorbeelden, de vele oefenopgaven per domein en het register om te zoeken op onderwerp, is Samengevat ideaal om weggezakte onderwerpen snel door te nemen. Studenten kunnen er ook zelfstandig mee aan de slag. Samengevat is naast elke methode te gebruiken.

Nu ook beschikbaar: Samengevat mbo Rekenen voor niveau 4 

Speciaal voor mbo niveau 4-studenten hebben we een nieuwe versie van het boek gemaakt: Samengevat mbo Rekenen voor niveau 4. Bekijk deze nu hier in onze webshop en bestel direct jouw docentexemplaar!

Samengevat Nederlands voor het mbo

Samengevat Nederlands voor het mbo biedt  een helder en beknopt overzicht van alle leerstof en vaardigheden voor de toetsen Nederlands op de niveaus 2F en 3F. Je vindt in Samengevat alle domeinen die tijdens de toets Nederlands worden getoetst. Over elk domein wordt uitleg gegeven. Aan het eind van elk hoofdstuk staan oefenopgaven, zodat je jezelf kunt testen of je de stof goed begrepen hebt. Samengevat is een perfecte uittreksel van alle examenstof in één boek, compact, overzichtelijk en systematisch weergegeven. Samengevat Nederlands voor het mbo is te gebruiken naast elk lesmethode.

Bekijk het lesmateriaal

Inkijkexemplaren

RekenenNederlands

Samengevat mbo Rekenen voor niveau 3

9789006149845

Samengevat mbo Rekenen voor niveau 4

9789006112535

Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email