Home
Voortgezet onderwijs

Examenvoorbereiding

Voortgezet onderwijs

Examenvoorbereiding

HEADING_1

#geenexamenstress

Examenbundel, Examenidioom en Samengevat zijn de meest gebruikte boeken voor examenvoorbereiding en bewezen effectief. Met 45 jaar ervaring weten we hoe we jouw leerlingen kunnen laten slagen! Leerlingen hebben inzicht in hoe ze ervoor staan. Ze gaan in behapbare stukken aan de slag met examenstof, met duidelijke voorbeelden, uitwerkingen en uitleg. Onze producten zijn te gebruiken naast elke lesmethode en beschikbaar voor vmbo, havo en vwo.

Examenbundel

Examenbundel bevat ieder jaar de meest recente oefenexamens. Met hints, uitleg en uitwerkingen bij de antwoorden, zodat jouw leerlingen echt leren tijdens het oefenen. Inclusief toegang tot vele extra’s, zoals uitlegvideo’s en gericht studieadvies op mijn.examenbundel.nl.

Meer over Examenbundel

Samengevat

Met Samengevat hebben je eindexamenleerlingen alle examenstof overzichtelijk in één boek bij elkaar. De perfecte samenvatting, met voorbeelden uit de laatste examens. Daarnaast bevat elke Samengevat overzichten met begrippen en definities en een handig trefwoordenregister achter in het boek. Met Samengevat leren jouw leerlingen precies wat ze moeten weten.

Meer over Samengevat

Examenidioom

Het Examenidioom biedt de ideale voorbereiding op zowel de mondelinge schoolexamens als het centraal schriftelijk voor talen. Het boek bevat meer dan 1000 idioomwoorden met reële voorbeeldzinnen. De woorden zijn thematisch gerangschikt, zodat je per thema kunt oefenen.

Meer over Examenidioom

Zeker slagen!

Zeker Slagen! is hét boek met tips hoe je efficiënt en effectief kunt leren én slagen voor het eindexamen. Een ideaal boek voor mentorlessen in de bovenbouw om samen te ontdekken hoe je het beste kunt leren.

Meer over Zeker slagen!