Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Traject Dienstverlening small

Onze accountmanagers

Maak kennis met onze accountmanagers

Met al je vragen over (de aanschaf van) een methode, kennismakingen en trainingen kun je bij ThiemeMeulenhoff bij je eigen contactpersonen terecht. Onze accountmanagers zijn: Ester, Wendy, Hrach, Thiemo, Gian, Awoiska, Hafize en Brigitte. We stellen ze hieronder aan je voor.

Waar ik heel blij van word, is als onze klanten ten alle tijden tevreden zijn! Daarnaast denk ik graag mee met scholen over de ontwikkelingen in het onderwijs in relatie tot de ontwikkelingen binnen ThiemeMeulenhoff.

Awoiska Kuijvenhoven - Accountmanager binnendienstAwoiska werkt samen met Ester en Hrach in de regio Midden, Oost en Noord.
a.kuijvenhoven@thiememeulenhoff.nl06 - 54 20 24 19
Awoiska Kuijvenhoven

Het kunnen bijdragen aan goed onderwijs, dat is wat mijn werk zo mooi maakt. Ik informeer en adviseer docenten graag over de mogelijkheden en ontwikkelingen van onze leermiddelen.

Hafize Önder - Accountmanager binnendienstHafize werkt samen met Brigitte en Gian in de regio Zuid en West.
h.onder@thiememeulenhoff.nl06 - 83 55 60 07
Hafize Önder

In mijn functie komt alles samen. Met veel trots kan ik de methodes van ThiemeMeulenhoff presenteren en trainen. Ik ervaar dat docenten hier ook echt mee geholpen zijn, ze zijn vaak enthousiast en dankbaar voor de nieuwe inzichten.

Ester van der Linden - Accountmanager buitendienst Ester werkt samen met Awoiska voor de regio Midden Oost.
e.van.der.linden@thiememeulenhoff.nl06 - 52 38 59 67
Esther van der Linden

Ik word erg blij als ik mijn klanten begeleid en ontzorg vanaf het eerste contact tot aan de implementatie en de bijbehorende trainingen. Voor mij is het belangrijk goed te weten wat er bij een opleider speelt en welke onderwijsvisie er wordt uitgedragen. Zo kan ik met de klant meedenken en een passend voorstel bieden.

Wendy de Vries - Metsers - Accountmanager NT2 & Zakelijke markt beroepsonderwijsWendy werkt voor de zakelijke markt Zorg en Welzijn
w.metsers@thiememeulenhoff.nl06 - 51 36 73 09
Wendy de Vries

Wil je meer weten over onze visie op onderwijs, onze werkwijze of deel je graag met ons jouw ideeën om onze onderwijsproducten & diensten te verbeteren, neem dan contact met mij op!

Thiemo Boef - Lead Sales & Accountmanager Zakelijke markt beroepsonderwijsThiemo werkt voor de zakelijke markt Techniek en Economie
t.boef@thiememeulenhoff.nl06 - 29 45 93 06
Thiemo Boef

Ik heb 4 jaar als docent op een ROC gewerkt. In die tijd heb ik ontdekt dat lesgeven een vak is dat je leert door met veel empathie en enthousiasme je doelgroep te benaderen. De tools die je hiervoor aangereikt krijgt, maken een groot verschil in je dagelijkse bezigheden. Met hetzelfde enthousiasme en dezelfde empathie kom ik nu bij scholen om die ‘tools’ te laten zien en docenten te trainen om deze zo goed mogelijk in te zetten!

Gian Walhain - Accountmanager buitendienstGian werkt voor de regio West.
g.walhain@thiememeulenhoff.nl06- 29345465
Gian Walhain

Mijn hart gaat sneller kloppen als wij tevreden klanten hebben! Altijd net dat beetje extra geven maar vooral om te adviseren en te ontzorgen. Onze mooie leermiddelen kennen een hoge kwaliteit en het is mooi om te zien dat scholen en studenten graag met ons werken. Voor onze klanten ben ik graag goed te bereiken, ik hou van korte lijntjes.

Brigitte Lap - Vonk - Accountmanager buitendienstBrigitte werkt voor de regio Zuid.
b.lap@thiememeulenhoff.nl06- 53491183
Brigitte Lap

Ik word pas blij als mijn klanten blij zijn. Ik denk actief mee: van het eerste contactmoment tot aan de implementatie van onze lesmethodes.

Hrach Vardanjan – Accountmanager buitendienstHrach werkt samen met Awoiska in de regio Noord
H.Vardanjan@Thiememeulenhoff.nl06-22521514
Hrach Vardajan | Thiememeulenhoff