Hulp bij inloggen     winkelwagen
Accountmanagers van ThiemeMeulenhoff mbo

Onze accountmanagers voor het mbo

 

Bij ThiemeMeulenhoff kun je met al je vragen over (de aanschaf van) methodes en trainingen voor het mbo terecht bij je eigen contactpersonen. Onze accountmanagers zijn: Ester, Hrach, Awoiska, Hafize en Brigitte. We stellen ze graag aan je voor.

Waar ik heel blij van word, is als onze klanten ten alle tijden tevreden zijn! Daarnaast denk ik graag mee met scholen over de ontwikkelingen in het onderwijs in relatie tot de ontwikkelingen binnen ThiemeMeulenhoff.

Awoiska Kuijvenhoven - Accountmanager binnendienstAwoiska werkt samen met Ester en Hrach in de regio Midden, Oost en Noord.
a.kuijvenhoven@thiememeulenhoff.nl06 - 54 20 24 19
Accountmanager Awoiska

Het kunnen bijdragen aan goed onderwijs, dat is wat mijn werk zo mooi maakt. Ik informeer en adviseer docenten graag over de mogelijkheden en ontwikkelingen van onze leermiddelen.

Hafize Önder - AccountmanagerHafize werkt voor de scholen: Curio, ROC Mondriaan, Gilde Opleidingen, Zadkine, Techniek College Rotterdam, Scalda en Grafisch Lyceum Rotterdam .
h.onder@thiememeulenhoff.nl06 - 21 24 89 92
Accountmanager Havize

In mijn functie komt alles samen. Met veel trots kan ik de methodes van ThiemeMeulenhoff presenteren en trainen. Ik ervaar dat docenten hier ook echt mee geholpen zijn, ze zijn vaak enthousiast en dankbaar voor de nieuwe inzichten.

Ester van der Linden - Accountmanager buitendienst Ester werkt samen met Awoiska voor de regio Midden en Oost.
e.van.der.linden@thiememeulenhoff.nl06 - 52 38 59 67
Accountmanager Ester

Ik haal veel plezier uit het dagelijks contact met onderwijsprofessionals die iedere dag er alles aan doen om de studenten van Nederland te laten groeien. Daar wil ik graag mijn steentje in bijdragen.

Stephanie Govers - AccountmanagerStephanie werkt voor de scholen: ROC Tilburg, Hoornbeeck College, Albeda, mboRijnland, Da Vinci College, Roc Top en Nova College.
s.govers@thiememeulenhoff.nl06 - 53 67 87 60
Stephanie, accountmanager primair onderwijs | ThiemeMeulenhoff

Ik word pas blij als mijn klanten blij zijn. Ik denk actief mee: van het eerste contactmoment tot aan de implementatie van onze lesmethodes.

Hrach Vardanjan – Accountmanager buitendienstHrach werkt samen met Awoiska in de regio Noord
H.Vardanjan@Thiememeulenhoff.nl06-22521514
Accountmanager Hrach

Mijn hart gaat sneller kloppen als wij tevreden klanten hebben! Altijd net dat beetje extra geven maar vooral om te adviseren en te ontzorgen. Onze mooie leermiddelen kennen een hoge kwaliteit en het is mooi om te zien dat scholen en studenten graag met ons werken. Voor onze klanten ben ik graag goed te bereiken, ik hou van korte lijntjes.

Brigitte Lap - Vonk - Accountmanager buitendienstBrigitte werkt samen met Hafize voor de regio Zuid en West.
b.lap@thiememeulenhoff.nl06- 53491183
Acountmanager Brigitte
Service

Heb je hulp nodig bij het bestellen van lesmateriaal of heb je technische vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je snel verder helpen.