Hulp bij inloggen     winkelwagen
Op deze pagina vind je informatie over het inkopen van leermiddelen - ThiemeMeulenhoff

Inkoop en aanbestedingen

Leermiddelen

Het onderwijs is meer dan ooit in ontwikkeling. De manier waarop aan leren en leermiddelen invulling wordt gegeven verandert en dat geldt ook voor de inkoop. Steeds meer scholen kiezen er voor om leermiddelen via hun aanbesteding rechtstreeks in te kopen bij ThiemeMeulenhoff. Dit biedt meer mogelijkheden voor co-creatie, maatwerk en flexibiliteit.

Daarnaast zijn scholen vaak voordeliger uit door besparing op distributiediensten en aantrekkelijker inkoopvoorwaarden. Rechtstreeks inkopen zorgt bovendien voor meer keuzevrijheid en meer mogelijkheden tot innovatie. Dit helpt scholen bij het realiseren van hun onderwijskundige ambities. 

Het onderwijs is volop in beweging, juist nu is daarom een hechte relatie tussen gebruikers en ontwikkelaars van leermiddelen essentieel; Samen leren vernieuwen
 
Bert
Bert Wierda

Leermiddelenbudget

Voor leermiddelencoördinatoren is het een hele klus: de bestellijst voor het nieuwe schooljaar in orde maken. Zo haal het maximale uit je leermiddelenbudget.

Aanbestedingen

Sivon logo

Sivon Perceel A, ILF en E-GLF

Bekijk het aanbod

Contactpersonen

Vast aanspreekpunt voor schoolleiding en de aanschaf van (digitale) leermiddelen via o.a. een aanbesteding. 
 

Bert Wierda

Key accountmanager vo
Tel: 06 11 42 70 52
E-mail: B.Wierda@Thiememeulenhoff.nl

Paul Dijkstra

Key accountmanager vo
Tel: 06 29 06 39 31
E-mail: P.Dijkstra@Thiememeulenhoff.nl

Nieuws en meer

Baanbrekende LiFo-contracten ondertekend

Op 15 mei 2019 hebben 3 uitgeverijen,waaronder ThiemeMeulenhoff, distributeur Iddink Group en Stichting Carmelcollege samenwerkingscontracten getekend voor het LiFo-model, een nieuw onderwijsmodel.

Het LiFo-model is een grote stap naar gepersonaliseerd leren.|

  • Leerlingen krijgen in het nieuwe model via één licentie toegang tot verschillende niveaus en leerjaren van een methode, inclusief aanvullende, herhalende of verdiepende stof en opdrachten. De nadruk ligt op de digitale component. Het aanvullende foliomateriaal gebruiken de leerlingen om aantekeningen in te maken en mogen ze houden.
  • Docenten krijgen in het nieuwe model de ruimte om hun eigen professionaliteit verder te ontwikkelen. Ook is er meer interactie tussen docent en leerling. Docenten kunnen makkelijker inspelen op leervragen omdat LiFo aanvullende, herhalende of verdiepende stof op verschillende niveaus (onderwijssoorten en leerjaren) snel toegankelijk maakt.

Samen met klanten, is ThiemeMeulenhoff enthousiast over deze ontwikkelingen en brengt in het voortgezet onderwijs LiFo-lesmethodes op de markt onder de naam LRN-line. Onderdeel van het contract met Stichting Carmelcollege zijn extra services zoals co-creatiesessies en docententrainingen. 

Bron: https://carmel.nl/nieuws/nieuws-en-publicaties/baanbrekende-lifo-contracten-ondertekend

Contact en ondersteuning