Home
Mbo

Hulp bij overstappen

Snel aan de slag met een nieuwe methode

Hulp bij overstappen

HEADING_1

Het overstappen naar een nieuwe lesmethode is soms best een puzzel en kan veel tijd vragen van het team. Met onze overstapservice helpen we je graag om dit soepel te laten verlopen. Dat doen we aan de hand van vier stappen. Besluit je over te stappen, dan zorgen wij ervoor dat je vliegend van start kunt.

'Mede dankzij de accountmanager van ThiemeMeulenhoff raakten we enthousiast. Zó enthousiast dat we ten slotte overstapten. En ook daarna bleef het contact uitstekend.'

Nadine Storken

Docent Nederlands bij Vista College

Bestel een beoordelingspakket

Om het lesmateriaal goed te kunnen beoordelen bieden wij op onze website beoordelingsexemplaren van de boeken en een proeflicentie aan. Met een proeflicentie krijg je tijdelijk toegang tot de docentlicentie. De docentlicentie biedt uitgebreide docentondersteuning bij de methode, plus toegang tot de interactieve online leeromgeving eDition met alle theorie en opdrachten.

Bestel jouw licentie direct in onze webshop.

Ondersteuning bij inrichten van jullie curriculum

Bij het inrichten van het curriculum bieden wij in de docentlicentie een aantal hulpmiddelen aan. Hierbij kun je denken aan een docentenhandleiding met didactische onderbouwing, koppeldocumenten waarin per leerdoel/toetsterm wordt aangegeven welke module(s) van de methode daarbij aansluit(en), en een handige zoektool waarmee je per opleiding of vakgebied snel de bijbehorende modules vindt. Kom je er zelf niet uit, dan kan onze vakredactie je helpen.

Persoonlijk advies

Wij kunnen je adviseren over welke manier van werken het beste bij jouw opleiding past: met boeken, volledig digitaal of blended. En ook over de inzet van de modules: volgens de standaardindeling of juist op maat voor jouw opleiding. Kies je voor digitaal, dan kunnen we je ook helpen bij de integratie van het lesmateriaal in onze online leeromgeving eDition met jullie ELO of Microsoft Teams.

Hoe wil jij werken?

'Eerst kwam er iemand langs voor een presentatie en toen we onze keus hadden gemaakt kregen we een training. ThiemeMeulenhoff zorgde ervoor dat we de methode razendsnel in gebruik konden nemen.'

Merimari Kimpanpää

Docent Engels bij I AM College

Gratis starttraining

Is de keuze voor de nieuwe methode en de inzet daarvan gemaakt, dan kunnen we een starttraining verzorgen voor het complete team. Tijdens deze training leggen we uit hoe je de beschikbare docentondersteuning kunt inzetten en we verzorgen een knoppentraining voor het werken met de online leeromgeving eDition. Door bijvoorbeeld het nabootsen van een klassensituatie, het aanmaken van groepen, het beheren van de resultaten en het geven van tips en tricks voor het docentendashboard.

Meer over starttrainingen
Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email