Home
Voortgezet onderwijs

De digitale leeromgeving eDition

Online leeromgeving

Edition

HEADING_1

Wanneer je werkt met een methode van ThiemeMeulenhoff, krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving eDition. Hiermee kunnen jij en je leerlingen volledig digitaal werken. Of blended, als aanvulling op de boeken. Met eDition geef je je leerlingen flexibiliteit: ze kunnen altijd en overal zelfstandig aan de slag met het lesmateriaal. En jij hebt live inzicht in de voortgang en resultaten van je leerlingen. Ontdek zelf hoe eDition werkt met een proeflicentie.

De voordelen van eDition voor jou én je leerlingen

De online leeromgeving (eDition) bevat alle theorie en opdrachten van de methodes van ThiemeMeulenhoff. Als docent zet je eenvoudig de theorie en opdrachten klaar. Voor één leerling, voor een hele klas én voor alle niveaus. Leerlingen kunnen in eDition hun werk maken, opslaan, nakijken en hun resultaten inzien. Ook krijgen zij direct feedback. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang en resultaten van jouw leerlingen in een overzichtelijk dashboard. Waar nodig kun jij dus altijd bijsturen.

Onze accountmanager Mart geeft je graag een korte rondleiding door eDition.

Integratie met Microsoft Teams

Je kunt eDition volledig integreren met Microsoft Teams. Deze integratie is uniek in Nederland. Het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff is voor iedereen met een geldige licentie direct toegankelijk in Microsoft Teams. Zo profiteren jij en je leerlingen op één plek van de functionaliteiten van beide platforms, waardoor samenwerken een stuk makkelijker en leuker wordt. De privacy is altijd gewaarborgd: Microsoft heeft geen zicht op hoe leerlingen en docenten Teams gebruiken.

Aan de slag!

Wil je aan de slag met een van onze methodes? Dan helpen we je graag om de digitale leeromgeving zo goed mogelijk in te richten en te gebruiken. We komen graag bij je langs voor een presentatie, training of advies.

Handige instructievideo's

Ga je werken met eDition? Bekijk de handige instructievideo’s! Daarin leggen we je uit hoe eDition werkt, waaronder het openingsscherm en groepenbeheer.

Bekijk de video's

Ontwikkelingen en updates

We ontwikkelen onze digitale leeromgeving continu. Benieuwd naar de aanpassingen van de afgelopen tijd?

Ons team helpt je graag verder

Ons team helpt je graag verder

Team voortgezet onderwijs

033 - 44 83 600
Stuur een email