Hulp bij inloggen     winkelwagen

"Ik werk al vier jaar met veel plezier met De Geo in eDition. De leerlingen beschikken over het boek, maar geven zelf ook de voorkeur aan de digitale methode. Ik merk dat leerlingen langer doorwerken aan de opdrachten en voordeel hebben van de directe feedback die ze krijgen. Ik ben sneller door de basisstof heen, doordat ik minder tijd aan huiswerk hoef te besteden. Daardoor heb ik meer tijd voor verdieping en verrijking. Nu ik met een gedifferentieerde groep werk met havo en mavo leerlingen in één klas, ervaar ik het voordeel van het gedifferentieerd vragen aan en uit kunnen zetten."

Drs. Marco Schram, docent aardrijkskunde
Piter Jelles De Dyk, Leeuwarden

Marco Schram | Thiememeulenhoff

Voorwaarden, eisen en inloggen

Wil je weten of je op jouw school met eDition kan werken? Bekijk dan de checklist om te zien of jouw school voldoet aan de eisen voor internetverbinding. Informatie over het inloggen op de verschillende omgevingen van ThiemeMeulenhoff vind je hier.

Veelgestelde vragen

Meer weten over eDition? Lees de veelgestelde vragen voor meer informatie over bijvoorbeeld inloggen, gebruik van het lesmateriaal, groepenbeheer en systeemeisen.

Bekijk de veelgestelde vragen

Afspraak

Onze accountmanagers denken graag mee over de inrichting van het onderwijs of de inzet van eDition.

Maak een afspraak

Contact

Onze klantenservice staat klaar om direct alle vragen over eDition te beantwoorden.

Neem contact op