Hulp bij inloggen     winkelwagen
eDition ThiemeMeulenhoff

Online leeromgeving eDition

eDition is de online leeromgeving bij de nieuwste methodes van ThiemeMeulenhoff. Je kunt er zowel volledig digitaal via tablet, laptop of digibord als blended (online + boek) mee werken. Leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag op school of thuis. En jij hebt live inzicht in hun voortgang en resultaten!

Voordelen voor jou én je leerlingen:

  • Op maat: je kunt eenvoudig opdrachten klaarzetten voor een bepaalde klas of leerling
  • Theorie: de theorie die hoort bij een opdracht is eenvoudig te bekijken
  • Differentiëren: je hebt toegang tot alle niveaus van een methode
  • Feedback: leerlingen krijgen direct feedback op hun antwoorden
  • Inzicht: jij en je leerlingen hebben altijd direct inzicht in de voortgang en resultaten
  • Ook handig: eDition is geïntegreerd met Microsoft Teams

Computerscherm

eDition uitproberen

Wil je eDition uitproberen en het docentenmateriaal bekijken? In onze beoordelingspakketten zit een gratis proeflicentie waarmee je twee maanden toegang krijgt tot eDition.

Instructievideo's

Aan de slag met eDition? Bekijk de handige instructievideo's! Daarin leggen we je uit hoe eDition werkt, zoals de koppeling met Microsoft Teams en Groepenbeheer.

Lampje

Vernieuwingen

Op basis van wensen en ervaringen blijven we eDition aanvullen en verbeteren. Bekijk hier de meest recente vernieuwingen.

De vormgeving van eDition wordt op dit moment aangepast. De leeromgeving ziet er dus anders uit dan in onderstaande video te zien is.

Wat is eDition?

Ik heb meer tijd voor verdieping en verrijking

Ik werk al vier jaar met veel plezier met De Geo in eDition. De leerlingen beschikken over het boek, maar geven zelf ook de voorkeur aan de digitale methode. Ik merk dat leerlingen langer doorwerken aan de opdrachten en voordeel hebben van de directe feedback die ze krijgen. Ik ben sneller door de basisstof heen, doordat ik minder tijd aan huiswerk hoef te besteden. Daardoor heb ik meer tijd voor verdieping en verrijking. Nu ik met een gedifferentieerde groep werk met havo en mavo leerlingen in één klas, ervaar ik het voordeel van het gedifferentieerd vragen aan en uit kunnen zetten.

Marco Schram | Thiememeulenhoff
Drs. Marco Schram, docent aardrijkskundePiter Jelles De Dyk, Leeuwarden

Voorwaarden, eisen en inloggen

Wil je weten of je op jouw school met eDition kan werken? Bekijk dan de checklist om te zien of jouw school voldoet aan de eisen voor internetverbinding. Informatie over het inloggen op de verschillende omgevingen van ThiemeMeulenhoff vind je hier.

Veelgestelde vragen

Meer weten over eDition? Lees de veelgestelde vragen voor meer informatie over bijvoorbeeld inloggen, gebruik van het lesmateriaal, groepenbeheer en systeemeisen.

Bekijk de veelgestelde vragen