Hulp bij inloggen     winkelwagen
Wasreporter header

WaspReporter Lesmethode Engels voor bovenbouw havo en vwo

Vind je actueel materiaal in jouw lessen Engels belangrijk, maar ontbreekt het je aan de tijd om goede teksten te vinden? Of om extra grammaticaoefeningen te maken? Dan is WaspReporter iets voor jou. WaspReporter is een Engelstalig tijdschrift voor de tweede fase waarin actuele en authentieke Engelse teksten staan die aansluiten bij je leerlingen. De bijbehorende lees-, luister-, schrijf- en spreekvaardigheidsoefeningen zijn zowel klassikaal als zelfstandig te maken en er zijn teksten voor ieder niveau. Ook worden er grammaticaoefeningen aangeboden. In combinatie met het Exam Issue bereid je je leerlingen met behulp van WaspReporter optimaal voor op het eindexamen.

Breng jouw lessen Engels nóg meer tot leven met WaspReporter

Ontvang vier keer per jaar een toegankelijk tijdschrift voor de tweede fase met actuele en authentieke Engelse teksten die aansluiten bij je leerlingen. De opdrachten zijn zowel klassikaal als zelfstandig te maken en er zijn teksten voor ieder niveau. In combinatie met het Exam Issue bereid je je leerlingen optimaal voor op het schoolexamen. 

Latest issue 20.4 – The power of placebos, Life lessons and much more

Bestel losse nummers van het laatst verschenen WaspReporter isssue en ga aan de slag met onder andere The power of placebos, life lessons en quiet power.

De voordelen van WaspReporter

 • Altijd actueel
  Je ontvangt vier keer per jaar een nieuw magazine boordevol inspirerende en actuele onderwerpen die aansluiten bij de belevingswereld van je leerlingen. De teksten zijn allemaal authentieke teksten uit Engelstalige media.
 • Variëren op ieder niveau
  De artikelen in WaspReporter zijn voorzien van sterren. Deze sterren geven de moeilijkheidsgraad van het artikel aan. Hierdoor is WaspReporter in alle klassen van de bovenbouw te gebruiken, zowel voor havo- als vwo-leerlingen.
 • Optimale examenvoorbereiding
  Door de actuele, authentieke leesteksten en bijbehorende oefeningen trainen leerlingen volop hun leesvaardigheid en werken ze aan hun woordenschat. Maar WaspReporter biedt in elk nummer ook voldoende oefeningen voor de spreek-, luister- en schrijfvaardigheid. Eén keer per jaar verschijnt het speciale Exam Issue, vol met examenstategieën en examenvragen voor een optimale voorbereiding.
 • Interactief en digitaal
  Het magazine van WaspReporter is er ook in een digitale versie aangevuld met audio, filmpjes, weblinks en vragen. Zo zorg je voor interactieve lessen en genoeg afwisseling.
 • Ideaal te combineren
  WaspReporter is heel goed te combineren met een methode zoals New Interface, maar kan ook als methodevervangend materiaal worden ingezet. In combinatie met een Examenbundel worden alle eindtermen voor het eindexamen gedekt.
ThiemeMeulenhoff

Verschijningsdata WaspReporter 2022-2023

Exam issue en 21.1 – week 33, 34 en 35
21.2 november – week 46
21.3 februari – week 6
21.4 maart – week 13

Bekijk voorbeeldexemplaren

The best of both worlds: New Interface LRN-line meets WaspReporter

Ben je al gebruiker van WaspReporter óf van New Interface LRN-line bovenbouw?  Dan krijg je voor een kleine meerprijs toegang tot de ander! Met de missiongerichte aanpak van New Interface en het actuele materiaal van WaspReporter bereid je je leerling niet alleen voor op het examen, maar ook op de rest van zijn of haar leven.

Meer over New Interface
The best of both worlds: New Interface LRN-line meets WaspReporter

Productaanbod

WaspReporter bestaat uit de volgende onderdelen:

Verschillende abonnementen, losse nummers en docentensets | WaspReporter | ThiemeMeulenhoff

Proberen en bestellen

Wil je WaspReporter beoordelen?

Wil je echt alles weten van WaspReporter? Bestel dan direct een kennismakingspakket. Het pakket bestaat uit: 


 • Magazine
 • Student File
 • Teacher File
 • Proeflicentie voor de digibordapplicatie van twee maanden

Wil je WaspReporter gelijk gebruiken?

 • Abonnementen
 • Losse nummers
 • Docentmateriaal

Heb je een abonnement en wil je wijzigingen doorgeven? Dat kan via onderstaande button.

De methodes van ThiemeMeulenhoff sluiten aan bij de exameneisen

Examenvoorbereiding

WaspReporter bereidt jouw leerlingen optimaal voor op het eindexamen met het speciale Exam Issue. Er wordt extra aandacht gegeven aan lees-, luister-, schrijf- en spreekvaardigheidsoefeningen en examentraining. In combinatie met de Examenbundels Engels zijn jouw leerlingen examenproof. 

Contact en ondersteuning

Onze accountmanagers

Onze accountmanagers komen graag langs om mee te denken over de inrichting van het onderwijs of het geven van voorlichting over onze leermiddelen.

Maak kennis met onze accountmanagers

Contact

Onze klantenservice staat klaar om direct alle vragen over WaspReporter te beantwoorden.
Liever telefonisch contact? Bel dan 088 226 66 93

Neem contact op