Hulp bij inloggen     winkelwagen
Traject Welzijn

Traject Maatschappelijke zorg Lesmateriaal mbo Maatschappelijke zorg BOL en BBL

Actueel en flexibel lesmateriaal op basis van het nieuwe KD

Het nieuwe kwalificatiedossier voor Maatschappelijke zorg (januari 2022) vraagt om vernieuwingen in het lesmateriaal. Studenten worden breder opgeleid, de inhoudelijke verschillen tussen niveau 3 en 4 worden beter geduid en de eigen regie en kracht van de cliënt nemen een nog belangrijkere plek in. Traject zal daarop aansluiten met actueel en flexibel lesmateriaal. Uiteraard met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Momenteel werken we hard aan de uitwerking van het nieuwe kwalificatiedossier, samen met docenten en vakexperts.

Zodra nieuwe modules gereed zijn, komen ze online beschikbaar in onze vernieuwde online leeromgeving eDition. Bovendien kun je de modules straks zelf arrangeren. Zo kun je het lesmateriaal op maat aanbieden aan jouw studenten. Onze accountmanagers vertellen je er graag meer over of lees hier meer over de recente ontwikkelingen.

Daarom kies je voor Traject

Vraag nu proefmateriaal aan van Traject Welzijn

Voor effectief onderwijs is het belangrijk de nieuwsgierigheid van studenten te prikkelen. Traject Maatschappelijke zorg helpt daarbij.

Ronald van Elst
Ronald van ElstDocent en onderwijsontwikkelaar ROC Midden Nederland

Aan de slag

Beoordeel Traject zelf!

Met de gratis proeflicentie bekijk je de modules in de online leeromgeving eDition. Daarnaast kun je beoordelingsexemplaren aanvragen van de boeken.

Bestel gebruikersmaterialen

Ga je aan de slag met Traject? Bestel dan hier jouw boeken en docentlicenties. Op de boeken ontvang je als docent 80% korting op de adviesverkoopprijs.

Bekijk de boekenlijstgegevens voor schooljaar 2022-2023

In het overzicht vind je alle producten en isbn's van Traject MZ. Je kunt kiezen voor het boek inclusief online of voor volledig online. De licenties geven toegang tot het huidige lesmateriaal (KD 2016) in de nieuwe digitale leeromgeving, zodat je gebruik kunt maken van de nieuwste functionaliteiten. De compleet-licenties geven ook toegang tot nieuwe modules (KD 2022), die gedurende het schooljaar beschikbaar komen.

Prijslijst schooljaar 2023-2024

Wil je in schooljaar 2023-2024 werken met het lesmateriaal van Traject Maatschappelijke zorg? In de prijslijst vind je alle gegevens voor op de boekenlijst. Je kunt zowel blended (boek en online) als volledig digitaal (online) werken.

Studentlicentie bestellen?

Bestel de licentie van jouw keuze en reken eenvoudig af met iDeal of creditcard.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over Traject of de lesmethode in gebruik gaan nemen? We helpen je er natuurlijk graag bij. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers!

Maak een afspraak

Instructievideo's digitale leeromgeving

In de handige eDition instructievideo´s zie je hoe de digitale leeromgeving werkt, zoals het beheren van groepen en lesstof personaliseren door opdrachten aan en uit te zetten.

Bekijk de instructievideo's

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met Traject Maatschappelijke zorg? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met de nieuwe methode?
Onze accountmanagers staan voor je klaar om je in 4 stappen goed van start te laten gaan.
Naar de overstapservice

Schrijf jij mee?

We zijn op zoek naar docenten en vakexperts die veel kennis hebben van één of meerdere onderdelen van de maatschappelijke zorg, bijvoorbeeld begeleider gehandicaptenzorg, agogisch medewerker GGZ, thuisbegeleider of begeleider specifieke doelgroepen.

Heb jij die kennis of ken je iemand die dat heeft? We horen het graag!

Bekijk de vacature

Schrijf jij mee aan het nieuwe materiaal?