Home
Voortgezet onderwijs

Hulp bij overstappen vo

Snel en makkelijk aan de slag met een nieuwe methode

Hulp bij overstappen

HEADING_1

Overweeg je om over te stappen naar een methode van ThiemeMeulenhoff? Dan wil je vast weten hoe dit in zijn werk gaat. Overstappen op een andere methode doe je natuurlijk niet dagelijks. Met onze overstap- en opstartservice ontzorgen we jou op zo veel mogelijk vlakken, zodat de overstap je zo min mogelijk tijd kost én je kunt focussen op de dingen die voor jou belangrijk zijn. Het maakt daarbij niet uit waar je onze leermiddelen bestelt. Uiteraard kun je de overstap ook zelf regelen.

Mag je dit jaar nog niet overstappen, maar wil je komend schooljaar wel graag met onze methode(n) werken? Neem dan contact op met je accountmanager en vraag naar de mogelijkheden. Samen zoeken we naar een geschikte oplossing voor jouw school.

Wat houdt de overstap- en opstartservice in?

Van start met de methode

  • Je ontvangt op tijd je gebruikersmateriaal;

  • Je ontvangt op tijd een docentenlicentie;

  • Als jullie het fijn vinden regelen wij het contact met jullie ELO-beheerder voor de leerlinglicenties;

  • Als jullie het fijn vinden regelen wij het contact met jullie leermiddelencoördinator voor de juiste informatie op de boekenlijst.

Kennis en trainingen

  • Je krijgt een gratis opstarttraining voor jou en je collega's, passend bij jullie wensen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan inhoudelijke ondersteuning over de opbouw, doelen en didactiek van de methode. De training kan bij jullie op school of online plaatsvinden.

  • Je krijgt een gratis e-learning over digitale leeromgeving eDition, waarin je leert hoe je werkt met deze digitale leeromgeving. Ook zijn er handige instructievideo's met uitleg over werken in eDition beschikbaar.

Heb je behoefte aan meer informatie over hoe je een lesmethode optimaal in kunt zetten om jouw doel te bereiken? Vraag dan een aanvullende didactische training aan.

Jaarplanning maken Elke schoolsituatie is anders. Hoelang duren de lesuren? Wanneer zijn de toetsweken? Onze trainers Mart en Lucy helpen je graag om de lesstof van de methode zo in te delen, dat het passend is bij jullie programma. Ook krijg je advies en begeleiding bij het maken van een nieuw programma van toetsing en afsluiting (PTA). Zo hoef je het niet alleen te doen.

Heb je interesse?

Heb je vragen over overstappen of wil je meer weten over een specifieke methode? Met al je vragen kun je bij onze accountmanagers terecht. Zij kunnen je alles vertellen over onze methodes. Plan zelf een afspraak in hun agenda in op een moment dat het jou uitkomt.

Maak een afspraak