Home
Voortgezet onderwijs

Hulp bij overstappen vo

Snel aan de slag met een nieuwe methode

Hulp bij overstappen

HEADING_1

Overweeg je om over te stappen naar een methode van ThiemeMeulenhoff? Dan wil je vast weten hoe dit in zijn werk gaat. Overstappen op een andere methode doe je namelijk niet dagelijks. Met onze overstapservice ontzorgen we jou op zo veel mogelijk vlakken, zodat de overstap je zo min mogelijk tijd kost én je kunt focussen op de dingen die voor jou belangrijk zijn. Uiteraard kun je de overstap ook zelf regelen.

Bestel een beoordelingspakket

Om een methode goed te kunnen beoordelen bieden wij op onze website beoordelingsexemplaren aan van al onze methodes. Een beoordelingspakket bevat een exemplaar van een boek en een proeflicentie. Met deze licentie krijg je tijdelijk toegang tot eDition, de interactieve digitale leeromgeving van ThiemeMeulenhoff.

Bestel een beoordelingspakket

Persoonlijk advies

Met onze LRN-line methodes bepaal je zelf hoe je met een methode werkt: met boeken, volledig digitaal of blended. Als je hierbij hulp nodig hebt adviseren je graag over welke manier van werken het beste bij jou past. Kies je voor digitaal, dan kunnen we je helpen bij de integratie van het lesmateriaal in onze online leeromgeving eDition of met jullie ELO of Microsoft Teams.

Lees meer over onze LRN-line methodes

Gratis starttraining

Hebben jullie voor een methode van ThiemeMeulenhoff gekozen? Dan verzorgen we gratis een starttraining voor het complete team. Tijdens deze training leer je meer over de didactische opbouw van de methode, leer je hoe je de beschikbare docentondersteuning kunt inzetten en kom je te weten hoe je werkt met de online leeromgeving eDition. Door bijvoorbeeld het nabootsen van een klassensituatie, het aanmaken van groepen, het beheren van de resultaten en het geven van tips en tricks voor het docentendashboard.

Ons team helpt je graag verder

Wil je een presentatie voor jouw vaksectie of meer informatie? Onze accountmanagers helpen je graag!

Vind jouw accountmanager