Hulp bij inloggen     winkelwagen

Nieuw bij ThiemeMeulenhoff

Vivo is de biologiemethode die de nieuwsgierigheid prikkelt, inzicht geeft vanuit samenhang en leerlingen met plezier laat leren over het leven.

Ontdek onze nieuwste lesmethode Vivo
vivo onderbouw

Lesgeven op afstand

Nu je weer op afstand les geeft zetten we graag nog wat handige tips voor je op een rij, zodat je de lessen goed kunt blijven geven, ongeacht of je leerling in de klas of op afstand deelneemt. Heb je vragen neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag!

Ons team staat weer het hele jaar voor je klaar!

Voor het onderwijs van nu

Onze nieuwste lesmethodes heten LRN-line (learnline). Met LRN-line kun je als docent nog meer op maat lesgeven en de voortgang volgen met een krachtige online leeromgeving. Leerlingen maken gebruik van altijd actuele boeken die ze mogen houden. Onze LRN-line methodes zijn flexibel én betaalbaar en voldoen aan het LIFO model.

Ontdek de voordelen van LRN-line
LRN line rugzak

Integratie eDition met Microsoft Teams

Vanaf nu is het mogelijk om eDition, de digitale leeromgeving van ThiemeMeulenhoff, te gebruiken in Microsoft Teams.
Tot nu toe werden Microsoft Teams en eDition naast elkaar gebruikt. Dat beide toepassingen nu in dezelfde omgeving gebruikt kunnen worden heeft veel voordelen voor zowel docenten als leerlingen.

 

Lees meer over de integratie van Teams en eDition
LRN line algemeen

Nieuw in schooljaar 2022-2023

Inkoop en aanbestedingen leermiddelen

Het onderwijs is volop in beweging. ThiemeMeulenhoff heeft veel ervaring met aanbestedingen waarbij scholen leermiddelen rechtstreeks inkopen. Wij leveren onze leermiddelen op deze manier inmiddels aan bijna 60 schoollocaties.

Bekijk het aanbod
LRN line betaalbaar

En meer

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Wat is de meest effectieve manier om te leren?

Lees meer
Leerlingen hebben tegenwoordig allerlei digitale mogelijkheden om te leren. Maar wat werkt eigenlijk beter: papier of digitale middelen? ThiemeMeulenhoff ging in gesprek met professor Paul A. Kirschner en met Devon Diercks om dit te onderzoeken. 
Lees verder
Leerling maakt aantekeningen in boek

Trainingen

Ga je voor het eerst werken met één van onze methodes en wil je goed van start? Of ben je op zoek naar verdieping over gepersonaliseerd leren met onze digitale leeromgeving?

Tweetalig onderwijs

Ook voor het tweetalig onderwijs bieden wij moderne lesmaterialen. Zoals Phoenix, de methode Feniks compleet vertaald door native speakers in Oxford spelling.

Contact en ondersteuning

lees verder