delen
Gepersonaliseerd leren

Vraag nu aan

Whitepaper gepersonaliseerd leren

ThiemeMeulenhoff wil leerlingen laten leren op een manier die bij ze past. Dat maakt leren leuker. Een van die manieren waarop we dat doen is door leerlingen de mogelijkheid te geven om op hun eigen niveau te leren en te oefenen. En door docenten de mogelijkheid te geven om op een laagdrempelige manier te kunnen differentiëren. Dat noemen we gepersonaliseerd leren.

Vraag onze whitepaper aan

eDition: interactieve leeromgeving

eDition

Differentieer eenvoudig naar niveau met eDition. Een interactieve digitale leeromgeving waarmee je gemakkelijk start met gepersonaliseerd leren. eDition is beschikbaar bij al onze nieuwe methodes. Ruim 450.000 leerlingen en docenten werken dagelijks met eDition.

Lees meer over eDition

Nieuw! Toegang tot alle niveaus

Met ingang van schooljaar 2017/2018 hebben leerlingen en docenten via één licentie toegang tot verschillende niveaus van een methode. Hiermee biedt ThiemeMeulenhoff docenten meer mogelijkheden om te differentiëren. Leerlingen zijn gemotiveerder omdat zij op hun eigen niveau en tempo kunnen leren en oefenen. Voor docenten wordt het nog eenvoudiger om met gepersonaliseerd leren aan de slag te gaan