Home

Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs

HEADING_1

Flexibele leeroplossingen

Voor het voortgezet onderwijs ontwikkelen we slimme en flexibele leeroplossingen. Het lesmateriaal is zowel online en als folio beschikbaar. Differentiatie in de klas staat voorop zodat je het beste uit jouw leerlingen kunt halen. Online lesmateriaal biedt bovendien de mogelijkheid om formatief te evalueren. Dit bevordert de leerprestatie, de motivatie en het eigenaarschap van leerlingen. Onderwijsprofessionals helpen ons mee om de grenzen van het leren te verleggen. Met elkaar experimenteren, leren én realiseren we. Samen zijn we de motor voor verandering en vooruitgang in het voortgezet onderwijs.

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met een van onze methodes? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met de nieuwe methode? We helpen je graag om zo goed mogelijk van start te gaan met het nieuwe lesmateriaal. Met onze overstaphulp ontzorgen we jou op zo veel mogelijk vlakken.

Lees meer over de overstaphulp

Service ThiemeMeulenhoff hoog gewaardeerd

In een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door DUO Onderwijsonderzoek & Advies, is aan docenten, leermiddelencoördinatoren, sectievoorzitters, teamleiders en schooldirecties uit het voortgezet onderwijs gevraagd hoe zij de dienstverlening en leverbetrouwbaarheid van educatieve uitgeverijen ervaren. De respondenten waarderen zowel de dienstverlening als de leverbetrouwbaarheid van ThiemeMeulenhoff als ‘zeer goed’. 

Lees het artikel

Flexibel werken met LRN-line

Onze nieuwste methodes heten LRN-line (learnline). Hiermee beschik je over het meest actuele lesmateriaal en werk je zoals jij wilt: online, met boeken of een combinatie daarvan (blended).

Lees meer over LRN-line methodes

Inkoop en aanbestedingen van leermiddelen

ThiemeMeulenhoff heeft veel ervaring met aanbestedingen waarbij scholen leermiddelen rechtstreeks inkopen. Inmiddels leveren wij onze leermiddelen op meerdere schoollocaties in Nederland.

Lees meer over de inkoop van leermiddelen

Handige instructievideo's

Om je te ondersteunen bij het werken met de digitale leeromgeving eDition hebben we handige instructievideo's gemaakt. Accountmanager Mart laat je bijvoorbeeld zien hoe je groepen beheert, hoe je lesmateriaal op maat kunt klaarzetten en hoe je het docentenmateriaal gebruikt.

Bekijk de video's

Toetsen in Woots

Met onze nieuwste generatie LRN-line lesmethodes kan je digitaal toetsen afnemen met Woots. Woots is hét digitale toetsplatform voor het voortgezet onderwijs en het mbo. Met Woots maak je met één druk op de knop een nieuwe, unieke toets. Je kiest zelf of je de toets digitaal of op papier afneemt. Je leerlingen krijgen direct inzicht in hun resultaten, inclusief jouw feedback. Met Woots toets je dus zoals jij dat wilt.

Meer over Woots

Ons team helpt je graag verder

Wil je een presentatie voor jouw vaksectie of meer informatie? Onze accountmanagers helpen je graag!

Vind jouw accountmanager