Hulp bij inloggen     winkelwagen

Op zoek naar gebruikersexemplaren of wil je een beoordelingspakket van een methode aanvragen?

Bestel direct materiaal

Onze nieuwste methodes heten LRN-line (learnline). Met een LRN-line methode beschik je over het meest actuele lesmateriaal en werk je zoals jij wilt: online, met boeken of een combinatie daarvan (blended). Je leerlingen mogen in de boeken schrijven en deze houden. In online leeromgeving eDition heb je altijd en overal beschikking over je lesstof en oefenmateriaal. Bovendien krijg je toegang tot de digitale toetsen. Of je nu op afstand lesgeeft of op school, met LRN-line heb je alles in huis voor goed onderwijs.

Ontdek de voordelen van LRN-line
LRN line rugzak

Integratie eDition met Microsoft Teams

Vanaf nu is het mogelijk om eDition, de digitale leeromgeving van ThiemeMeulenhoff, te gebruiken in Microsoft Teams.
Tot nu toe werden Microsoft Teams en eDition naast elkaar gebruikt. Dat beide toepassingen nu in dezelfde omgeving gebruikt kunnen worden heeft veel voordelen voor zowel docenten als leerlingen.

 

Lees meer over de integratie van Teams en eDition
LRN line algemeen

Nieuw in schooljaar 2022-2023

Inkoop en aanbestedingen leermiddelen

Het onderwijs is volop in beweging. ThiemeMeulenhoff heeft veel ervaring met aanbestedingen waarbij scholen leermiddelen rechtstreeks inkopen. Wij leveren onze leermiddelen op deze manier inmiddels aan meer dan 250 schoollocaties.

Bekijk het aanbod
LRN line betaalbaar

En meer

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Wat is de meest effectieve manier om te leren?

Lees meer
Leerlingen hebben tegenwoordig allerlei digitale mogelijkheden om te leren. Maar wat werkt eigenlijk beter: papier of digitale middelen? ThiemeMeulenhoff ging in gesprek met professor Paul A. Kirschner en met Devon Diercks om dit te onderzoeken. 
Lees verder
Leerling maakt aantekeningen in boek

Trainingen

Ga je voor het eerst werken met één van onze methodes en wil je goed van start? Of ben je op zoek naar verdieping over gepersonaliseerd leren met onze digitale leeromgeving?

Tweetalig onderwijs

Ook voor het tweetalig onderwijs bieden wij moderne lesmaterialen. Zoals Phoenix, de methode Feniks compleet vertaald door native speakers in Oxford spelling.

Contact en ondersteuning

lees verder