Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

De perfecte docentenagenda!

Schrijf jij je rooster, cijfers en afspraken het liefst in een papieren agenda? Bij de opnames van "What’s in the Teacher’s Bag?!” wees docent Hilke ons op de “beste docentenagenda”. We raakten zo geïnspireerd dat we samen met de makers een eigen agenda hebben gemaakt.

Bestel nu bij Bol.com
Bestel nu de perfecte docentenagenda! - ThiemeMeulenhoff

LRN-line

Maximale flexibiliteit voor de beste prijs 

Onze nieuwste lesmethodes zijn beschikbaar in LRN-line. Met trots presenteren we met LRN-line als enige aanbieder in de markt een aanbod dat écht flexibel is. Dat betekent dat je na één jaar daadwerkelijk vrij bent om over te stappen. Dit in tegenstelling tot het aanbod van andere aanbieders.

Bekijk aanbod LRN-line
Zo snel mogelijk overstappen naar LRN-line? - ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff Docentenagenda

Tweederde van VO-docenten maakt gebruik van papieren docentenagenda

Dat constateert ThiemeMeulenhoff na onderzoek onder haar Onderwijspanel. “Wat je opschrijft, onthoud je." De docenten in het Onderwijspanel noemen meer redenen om te kiezen voor een papieren agenda. Zo vinden docenten het handig dat ze een papieren agenda altijd bij de hand hebben, ook op de gang tussen de lessen door. De docentenagenda van ThiemeMeulenhoff is vanaf nu verkrijgbaar bij bol.com, Bruna, Bookspot en misschien ook wel bij jouw lokale boekhandel!

ThiemeMeulenhoff Docentenagenda
Thiemo

Integratie eDition met Microsoft Teams

Vanaf nu is het mogelijk om eDition, de digitale leeromgeving van ThiemeMeulenhoff, te gebruiken in Microsoft Teams.
Tot nu toe werden Microsoft Teams en eDition naast elkaar gebruikt. Dat beide toepassingen nu in dezelfde omgeving gebruikt kunnen worden heeft veel voordelen voor zowel docenten als leerlingen.

 

Lees meer over de integratie van Teams en eDition
Digitaal sterk in het mbo

Lesgeven op afstand

Goed nieuws! Inmiddels zijn de scholen weer (gedeeltelijk) open. Wij ondersteunen jou en je leerlingen graag bij je lessen. We hebben een pagina met informatie over onze leermiddelen, afstandsonderwijs (lesgeven en leren op afstand) en onze aanpak. Voor vragen staan we natuurlijk zoals altijd gewoon voor je klaar! Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Lesgeven op afstand
Schoolboeken bij ThiemeMeulenhoff

Nieuw in schooljaar 2020-2021

Inkoop en aanbestedingen leermiddelen

Het onderwijs is volop in beweging. ThiemeMeulenhoff heeft veel ervaring met aanbestedingen waarbij scholen leermiddelen rechtstreeks inkopen. Wij leveren onze leermiddelen op deze manier inmiddels aan bijna 60 schoollocaties.

Bekijk het aanbod
Op deze pagina vind je informatie over het inkopen van leermiddelen - ThiemeMeulenhoff

En meer

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Wat is de meest effectieve manier om te leren?

Lees meer
Leerlingen hebben tegenwoordig allerlei digitale mogelijkheden om te leren. Maar wat werkt eigenlijk beter: papier of digitale middelen? ThiemeMeulenhoff ging in gesprek met professor Paul A. Kirschner en met Devon Diercks om dit te onderzoeken. 
Lees verder
Leerling maakt aantekeningen in boek

Trainingen

Ga je voor het eerst werken met één van onze methodes en wil je goed van start? Of ben je op zoek naar verdieping over gepersonaliseerd leren met onze digitale leeromgeving?

Tweetalig onderwijs

Ook voor het tweetalig onderwijs bieden wij moderne lesmaterialen. Zoals Phoenix, de methode Feniks compleet vertaald door native speakers in Oxford spelling.

Contact en ondersteuning

lees verder