Home

Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Samen leren vernieuwen

HEADING_1

Flexibele leeroplossingen

Voor het voortgezet onderwijs ontwikkelen we slimme en flexibele leeroplossingen. Het lesmateriaal is zowel online en als folio beschikbaar. Differentiatie in de klas staat voorop zodat je het beste uit jouw leerlingen kunt halen. Online lesmateriaal biedt bovendien de mogelijkheid om formatief te evalueren. Dit bevordert de leerprestatie, de motivatie en het eigenaarschap van leerlingen. Onderwijsprofessionals helpen ons mee om de grenzen van het leren te verleggen. Met elkaar experimenteren, leren én realiseren we. Samen zijn we de motor voor verandering en vooruitgang in het voortgezet onderwijs.

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met een van onze methodes? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met de nieuwe methode? We helpen je graag om zo goed mogelijk van start te gaan met het nieuwe lesmateriaal. Met onze overstaphulp ontzorgen we jou op zo veel mogelijk vlakken.

Lees meer over de overstaphulp

Flexibel werken met LRN-line

Onze nieuwste methodes heten LRN-line (learnline). Hiermee beschik je over het meest actuele lesmateriaal en werk je zoals jij wilt: online, met boeken of een combinatie daarvan (blended).

Lees meer over onze LRN-line methodes

Inkoop en aanbestedingen van leermiddelen

ThiemeMeulenhoff heeft veel ervaring met aanbestedingen waarbij scholen leermiddelen rechtstreeks inkopen. Inmiddels leveren wij onze leermiddelen op meerdere schoollocaties in Nederland.

Lees meer over de inkoop van leermiddelen

Handige instructievideo's

Om je te ondersteunen bij het werken met de digitale leeromgeving eDition hebben we handige instructievideo's gemaakt. Accountmanager Mart laat je bijvoorbeeld zien hoe je groepen beheert, hoe je lesmateriaal op maat kunt klaarzetten en hoe je het docentenmateriaal gebruikt.

Bekijk de video's