Home

Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs

HEADING_1

Flexibele leeroplossingen

Voor het voortgezet onderwijs ontwikkelen we slimme en flexibele leeroplossingen. Het lesmateriaal is zowel online en als folio beschikbaar. Differentiatie in de klas staat voorop zodat je het beste uit jouw leerlingen kunt halen. Online lesmateriaal biedt bovendien de mogelijkheid om formatief te evalueren. Dit bevordert de leerprestatie, de motivatie en het eigenaarschap van leerlingen. Onderwijsprofessionals helpen ons mee om de grenzen van het leren te verleggen. Met elkaar experimenteren, leren én realiseren we. Samen zijn we de motor voor verandering en vooruitgang in het voortgezet onderwijs.

Docentlicentie(s) en gebruikersexemplaren

Heb jij je docentlicentie voor het komende schooljaar al verlengd? En zijn je gebruikersexemplaren op orde? Bestel op tijd je nieuwe licentie en gebruikersexemplaren en je kunt na de zomervakantie direct aan de slag.

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met een van onze methodes? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met de nieuwe methode? We helpen je graag om zo goed mogelijk van start te gaan met het nieuwe lesmateriaal. Met onze overstaphulp ontzorgen we jou op zo veel mogelijk vlakken.

Lees meer over de overstaphulp

Trainingen

Wil jij meer uit je methode halen? Dan verzorgen we graag een passende training, zodat jullie alles uit het lesmateriaal en de digitale leeromgeving halen. Zo kun je de methode optimaal inzetten. Je kunt kiezen uit verschillende trainingen, online en op locatie.

Lees meer over de trainingen die je kunt volgen

Flexibel werken met LRN-line

Onze nieuwste methodes heten LRN-line (learnline). Hiermee beschik je over het meest actuele lesmateriaal en werk je zoals jij wilt: online, met boeken of een combinatie daarvan (blended).

Lees meer over LRN-line methodes

Toetsen en toetsplatformen

Met onze nieuwste generatie LRN-line lesmethodes kan je digitaal en op papier toetsen afnemen. Dit kan met Woots, Test-correct en voor natuurkunde met ToetsPers. Kies je voor een digitaal platform of ga je voor toetsen op papier? Ontdek welk toetsplatform bij jou en jouw manier van lesgeven past.

Meer over toetsen

Aanbesteden | Rechtstreeks inkopen van leermiddelen

ThiemeMeulenhoff heeft veel ervaring met aanbestedingen waarbij scholen leermiddelen rechtstreeks inkopen. Inmiddels leveren wij onze leermiddelen op meerdere schoollocaties in Nederland.

Lees meer over de inkoop van leermiddelen

We helpen je graag

Heb je vragen over een methode? Onze accountmanagers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt zelf een (online) afspraak of telefonische afspraak inplannen in hun agenda.

Maak een afspraak