Home
Mbo

Traningen voor het mbo

Onze trainingen voor het mbo

HEADING_1

Gaan jullie (weer) aan de slag met een mbo-methode van ThiemeMeulenhoff? Dan verzorgen wij graag een passende training, zodat jullie alles uit het lesmateriaal en de digitale leeromgeving halen. Zo kun je de methode optimaal inzetten! Je kunt kiezen uit verschillende trainingen, online en op locatie.

Starttraining

Voor een nieuwe methode of nieuwe docenten

Starten jullie met een mbo-methode van ThiemeMeulenhoff? Of starten er in jullie team nieuwe collega’s die er voor het eerst mee gaan werken en is het fijn als het hele team de basis nog eens goed meekrijgt? Dan verzorgen wij graag een starttraining, online of op locatie.

Om ervoor te zorgen dat jullie goed met de methode aan de slag kunnen, zorgen we vooraf dat alle docenten toegang hebben tot de online leeromgeving eDition. We nemen door hoe de leeromgeving werkt en bespreken de belangrijkste ins en outs van de methode. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Starttraining op locatie

  • Duur: 1,5 – 2 uur

  • Groepsgrootte: 15 á 20 personen

  • Kosten: € 495 / gratis

Starttraining online

  • Duur: 1 uur

  • Groepsgrootte: 15 á 20 personen

  • Kosten: € 199 / gratis

'Eerst kwam er iemand langs voor een presentatie en toen we onze keus hadden gemaakt kregen we een training. ThiemeMeulenhoff zorgde ervoor dat we de methode razendsnel in gebruik konden nemen.'

Merimari Kimpanpää

Docent Engels bij I AM College

Opfristraining

Voor docenten die al langer met een methode werken

Het komt regelmatig voor dat docententeams die zijn gestart met een nieuwe methode behoefte hebben aan een extra trainingsmoment, zowel voor het werken met de online leeromgeving als over specifieke inhoudelijke en didactische onderwerpen. Daar zijn onze opfristrainingen voor.

Opfristraining op maat

  • Duur: 1 á 1,5 uur

  • Groepsgrootte: 15 á 20 personen

  • Kosten: € 299 / gratis

Vanaf de herfstvakantie tot de voorjaarsvakantie bieden we opfristrainingen op maat aan. Tijdens deze training gaan we specifiek in op jullie vragen (die we uiterlijk twee weken voorafgaand aan de training ontvangen), zoals de opbouw van het arrangement, het gebruik van het docentenmateriaal of het differentiëren met de methode. Deze training kan zowel online als op locatie plaatsvinden.

Training op maat

Afgestemd op de specifieke wensen en behoeften

Alles is mogelijk! Hebben jullie bijvoorbeeld specifieke vragen over pedagogische of didactische vraagstukken, de inzet van gepersonaliseerd onderwijs, het leerwerk-proces, digitaal werken, blended werken, hybride onderwijs, vraaggestuurd onderwijs, probleemgestuurd onderwijs, gedifferentieerd lesgeven of iets anders? Wij hebben een groot netwerk met veel kennis. Zo kunnen we trainingen op maat aanbieden.

De duur en kosten van de training zijn afhankelijk van de vraag. De training kan zowel online als op locatie plaatsvinden.

Meld je aan voor een training

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden, zodat we een voorstel kunnen maken dat zo goed mogelijk aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Neem contact op