Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Mbo header

eDition

Digitaal leren met eDition

Met de rijke en interactieve leeromgeving eDition start je gemakkelijk met digitaal werken. Alle theorie en opdrachten zijn online beschikbaar. Je bepaalt zelf hoe digitaal je werkt: 100% digitaal of met een mix van boeken en digitaal via tablet, laptop of digibord.

  • Theorie en opdrachten zijn geïntegreerd
  • Student krijgt direct feedback vanuit eDition
  • Eenvoudig zelf groepen aanmaken, voor alle onderwerpen/vakken van de methode
  • Eenvoudig opdrachten aan- en uitzetten
  • Direct inzicht in voortgang en resultaten
  • Nieuw: Feedback geven
  • Nieuw: Integratie van eDition met Microsoft Teams

 

Integratie eDition met Microsoft Teams

Veel scholen maken voor hun onderwijs op afstand gebruik van Microsoft Teams. Voor studenten en docenten is het nu mogelijk om op één plek via Teams samen te werken met het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff. Hier lees je er meer over.

Gebruik jij een lesmethode van ThiemeMeulenhoff en wil je de koppeling maken met Microsoft Teams?


Bekijk het stappenplan

 

Feedback geven aan jouw studenten

Je kunt nu als docent per student per vraag feedback geven. Dat doe je door bij het betreffende resultaat op de knop 'Feedback' te klikken. Jouw student krijgt hier vervolgens melding van en kan de door jou gegeven feedback bij de betreffende opdracht bekijken.

Zo werkt eDition

Instructievideo's eDition

Wil je weten hoe je het docentenmateriaal in de digitale leeromgeving gebruikt?

Docent- en studentlicentie

Docentlicentie

Als docent kan je kiezen uit een basis- of een totaallicentie. Met de basislicentie heb je toegang tot aanvullend digitaal materiaal, zoals al het materiaal uit de basislicentie voor studenten, de antwoorden en de docentenhandleiding. Volledig digitaal lesgeven kan met de totaallicentie. Deze geeft live inzicht in de leerresultaten van studenten, bevat de digiboeken, de toetsen en geeft toegang tot de digitale leeromgeving voor studenten. Lees verder over de docentenstartpagina

Download de handleiding (pdf)

Uitproberen

Studentenlicentie

Je studenten hebben de keuze uit een basis-, verwerkings- en totaallicentie. De basislicentie bevat werkbladen, audio en video als aanvulling op de boeken plus een studiehulp. Met deze studiehulp testen de studenten hun eigen kennis. Met de verwerkingslicentie maken je studenten de opdrachten en krijgen meteen feedback. Bij de open opdrachten geven ze zichzelf een score. Vanuit de opdrachten kunnen ze eenvoudig de bijbehorende theorie raadplegen. De totaallicentie geeft studenten daarnaast digitaal toegang tot alle boeken. Lees verder over de studentenpagina

Pieter Ruempol - Programmamanager Smart Learning

Pieter Ruempol

Lead Smart Learning

"We ontwikkelen onze interactieve leeromgeving eDition continu door. Het uitgangspunt daarbij is altijd: hoe kunnen we het leren helpen vernieuwen en verbeteren?"

Voorwaarden en eisen

Wil je weten of je op jouw school met eDition kan werken? Bekijk dan de checklist om te zien of jouw school voldoet aan de eisen voor internetverbinding.