Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Mbo header

eDition

Digitaal leren Met eDition

Met de rijke en interactieve leeromgeving eDition start je gemakkelijk met digitaal werken. Alle theorie en opdrachten zijn online beschikbaar. Je bepaalt zelf hoe digitaal je werkt; 100% digitaal of een mix van boeken en digitaal via tablet, laptop of digibord.

  • Theorie en opdrachten zijn geïntegreerd
  • Student krijgt direct feedback vanuit eDition
  • Eenvoudig zelf groepen aanmaken
  • Eenvoudig opdrachten aan- en uitzetten
  • Direct inzicht in voortgang en resultaten

Zo werkt eDition

Instructievideo's eDition

Wil je weten hoe je het docentenmateriaal in de digitale leeromgeving gebruikt?

Docent- en studentlicentie

Docentlicentie

Als docent kan je kiezen uit een basis- of een totaallicentie. Met de basislicentie heb je toegang tot aanvullend digitaal materiaal, zoals al het materiaal uit de basislicentie voor studenten, de antwoorden en de docentenhandleiding. Volledig digitaal lesgeven kan met de totaallicentie. Deze geeft live inzicht in de leerresultaten van studenten, bevat de digiboeken, de toetsen en geeft toegang tot de digitale leeromgeving voor studenten. Lees verder over de docentenstartpagina

Uitproberen

Studentenlicentie

Je studenten hebben de keuze uit een basis-, verwerkings- en totaallicentie. De basislicentie bevat werkbladen, audio en video als aanvulling op de boeken plus een studiehulp. Met deze studiehulp testen de studenten hun eigen kennis. Met de verwerkingslicentie maken je studenten de opdrachten en krijgen meteen feedback. Bij de open opdrachten geven ze zichzelf een score. Vanuit de opdrachten kunnen ze eenvoudig de bijbehorende theorie raadplegen. De totaallicentie geeft studenten daarnaast digitaal toegang tot alle boeken. Lees verder over de studentenpagina

Pieter Ruempol - Programmamanager Smart Learning

Pieter Ruempol

Programmamanager Smart Learning Technology

We ontwikkelen eDition, onze interactieve leeromgeving continu door. Het uitgangspunt hierbij is altijd: hoe kunnen we het leren helpen vernieuwen en verbeteren?

Voorwaarden en eisen

Wil je weten of je op jouw school met eDition kan werken? Bekijk dan de checklist om te zien of jouw school voldoet aan de eisen voor internetverbinding.