Home
Mbo

De digitale leeromgeving eDition

De digitale leeromgeving

eDition

HEADING_1

Wanneer je werkt met een methode van ThiemeMeulenhoff, krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving eDition. Hiermee kunnen jij en je studenten volledig digitaal werken. Of blended, als aanvulling op de boeken. Met eDition geef je je studenten flexibiliteit: ze kunnen altijd en overal zelfstandig aan de slag met het lesmateriaal. Op school, thuis of bij een stageplek. En jij hebt live inzicht in de voortgang en resultaten van je studenten. Ontdek zelf hoe eDition werkt met een proeflicentie.

Flexibel onderwijs voor jou en jouw studenten

eDition is een gebruiksvriendelijke leeromgeving, die jouw studenten helpt om het lesmateriaal zich eigen te maken. Er is veel variatie in vraagtypes en inhoud van de opdrachten. Studenten gaan aan de slag met opdrachten en ontvangen vervolgens automatisch relevante feedback. Ook is de theorie die hoort bij een opdracht altijd bij de hand en eenvoudig te bekijken.

Als docent kun je gemakkelijk lesmateriaal op maat klaarzetten. Voor één student, of voor een hele klas. Uiteraard hebben jij en je studenten direct inzicht in de voortgang en resultaten. Waar nodig kun je dus altijd bijsturen.

Wil je weten hoe je eDition kan inzetten om flexibel onderwijs te geven? Mbo-docent Harold Meulendijks vertelt je graag hoe hij werkt met eDition.

Integratie met Microsoft Teams

Je kunt eDition volledig integreren met Microsoft Teams. Deze integratie is uniek in Nederland. Het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff is voor iedereen met een geldige licentie direct toegankelijk in Microsoft Teams. Zo profiteer je als docent en student op één plek van de functionaliteiten van beide platforms, waardoor samenwerken een stuk makkelijker en leuker wordt.

De privacy is altijd gewaarborgd: Microsoft heeft geen zicht op hoe studenten en docenten Teams gebruiken.

Aan de slag

Wil je aan de slag met een van onze methodes? ? Dan helpen we je graag om de digitale leeromgeving zo goed mogelijk in te richten en te gebruiken. We komen graag bij je langs voor een presentatie, training of advies.

Neem contact op

Handige instructievideo's

Ga je werken met eDition? Bekijk de handige instructievideo’s! Daarin leggen we je uit hoe eDition werkt, zoals de koppeling met Microsoft Teams en Groepenbeheer.

Bekijk de video's