Home

Over ons

Over ons

Samen leren vernieuwen

Samen leren vernieuwen

Hoe zorg je er voor dat leerlingen en studenten het beste uit zichzelf halen? ThiemeMeulenhoff zorgt voor een persoonlijke aanpak met slimme en flexibele leeroplossingen. Door slim te innoveren maken we persoonlijk en passend leren mogelijk. Voor elk niveau en elke manier van leren. Qua inhoud en qua vorm. Zodat iedere leerling het maximale bereikt. Want niemand is hetzelfde. 

Vol energie omarmen we nieuwe ontwikkelingen. We experimenteren, leren én inspireren. Met vallen en opstaan. Met ondernemerschap en lef verleggen we grenzen en we stimuleren onderwijsprofessionals dit ook te doen. Want wij snappen dat vernieuwen uitdagend is. Dat je verder komt als er iemand naast je staat die je begrijpt, ondersteunt en inspireert. Daarom geloven wij in samen leren vernieuwen. 

Met onze kennis en ervaring staan we paraat voor elke vraag en iedere uitdaging. We zetten leraren in hun kracht, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun leerlingen en studenten. Zo zijn we samen de motor voor verandering in het primair, voortgezet en beroepsonderwijs.

Klett Group

ThiemeMeulenhoff is sinds 2017 onderdeel van Klett Group, een van Europa’s toonaangevende spelers in de educatieve markt. Klett is in 15 landen actief met 67 ondernemingen, variërend van lokale educatieve uitgeverijen tot onderwijsinstellingen.

Kom bij ons werken

Bekijk de actuele vacatures

Duurzaamheid bij ThiemeMeulenhoff

Bij ThiemeMeulenhoff willen we een uitgeverij zijn voor iedereen. Daarbij is duurzaamheid een van de belangrijkste pijlers. Want we willen en kunnen voor iedereen een gezonde(re) wereld achterlaten. Hoe we dat doen?

Lees het hier