Hulp bij inloggen     winkelwagen

Samen leren vernieuwen

Om talenten te kunnen laten bloeien, vernieuwen we het leren. Samen met scholen en docenten. We willen leerlingen laten leren op een manier die bij ze past en die leren leuker maakt. Zo verhogen we leerrendement en halen we samen meer uit ieder talent. Met groeiende expertise, ervaring en leeroplossingen is ThiemeMeulenhoff een maatgevende partner voor scholen in Nederland en erbuiten. Dat doen we al een tijdje.

Van educatieve uitgeverij tot ontwerper van onderwijsleerprocessen
ThiemeMeulenhoff is een Nederlandse uitgeverij met een lange geschiedenis. In 225 jaar heeft ThiemeMeulenhoff zich ontwikkeld van educatieve uitgeverij tot ontwerper van onderwijsleerprocessen. We maken leermiddelen voor het primair, voortgezet en beroepsonderwijs. Onze methodes worden dagelijks door duizenden leerlingen gebruikt.

Klett Group
ThiemeMeulenhoff is sinds 2017 onderdeel van Klett Group, een van Europa’s toonaangevende spelers in de educatieve markt. Klett is in 15 landen actief met 67 ondernemingen, variërend van lokale educatieve uitgeverijen tot onderwijsinstellingen.

Samenwerking
In Nederland werken we enthousiast samen met verschillende partijen binnen en buiten het onderwijs, zoals het Rijksmuseum, Dagjelesgeven.nl, Learnbeat, VO-content en Kennisnet. Wil jij meewerken aan het beste onderwijs voor de toekomst? Kijk bij onze vacatures!