Hulp bij inloggen     winkelwagen
Traject Zorg mbo

Traject | Zorg Lesmateriaal mbo Zorg BOL en BBL

Actueel en flexibel lesmateriaal op basis van de nieuwe KD's

De nieuwe kwalificatiedossiers voor de opleidingen Verzorgende-IG en Mbo-Verpleegkundige vragen om vernieuwingen in het lesmateriaal. Zo krijgen de CanMEDS-rollen een belangrijke plek, net als technologie, en er is bijvoorbeeld meer aandacht voor de zorgvrager en zijn eigen regie en welzijn. Traject sluit daarop aan met actueel lesmateriaal. Bovendien is Traject flexibel inzetbaar, zodat het altijd past bij de manier waarop jullie het onderwijs vormgeven. Het lesmateriaal is modulair opgebouwd en de modules kun je zelf arrangeren. Én je kunt kiezen hoe je ermee werkt: volledig digitaal, met boeken of blended. We maken Traject samen met docenten en vakexperts.

Daarom kies je voor Traject

Vraag nu proefmateriaal aan van Traject Zorg

Traject Zorg leent zich voor verschillende manieren van lesgeven. Van een klassikale tot een gepersonaliseerde, coachende aanpak.

Rob Schrijver
Rob SchrijverCo-auteur Traject Zorg

Aan de slag

Beoordeel Traject zelf!

Met de gratis proeflicentie bekijk je de modules in de online leeromgeving eDition. Daarnaast kun je beoordelingsexemplaren aanvragen van de boeken.

Bij jouw bestelling krijg je nu tijdelijk een inspirerende poster, passend bij jouw vakgebied. We maakten de posters in samenwerking met het Rijksmuseum en Spoken Word Artist Rachel Rumai.

Bestel gebruikersmaterialen

Ga je aan de slag met Traject? Bestel dan hier jouw boeken en docentlicenties. Op de boeken ontvang je als docent 80% korting op de adviesverkoopprijs.

Bij jouw bestelling krijg je nu tijdelijk een inspirerende poster, passend bij jouw vakgebied. We maakten de posters in samenwerking met het Rijksmuseum en Spoken Word Artist Rachel Rumai.

Bekijk de brochure

De belangrijkste informatie over het vernieuwde Traject Zorg vind je ook in de brochure.

Bekijk de volledige prijslijst

Bekijk de prijslijst voor een overzicht van alle titels, isbn's en prijzen. Als je blended wilt werken, kies je voor de combipakketten met boek inclusief totaallicentie. Als je digitaal wilt werken, kun je kiezen uit totaallicenties per titel of totaallicenties voor de volledige opleiding.

Studentlicentie bestellen?

Bestel de licentie van jouw keuze en reken eenvoudig af met iDeal of creditcard.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Maak een afspraak

Wil je meer weten over Traject of de lesmethode in gebruik gaan nemen? We helpen je er natuurlijk graag bij. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers!

Maak een afspraak

Instructievideo's digitale leeromgeving

In de handige eDition instructievideo´s zie je hoe de digitale leeromgeving werkt, zoals het beheren van groepen en lesstof personaliseren door opdrachten aan en uit te zetten.

Bekijk de instructievideo's

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met Traject Zorg? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met de nieuwe methode?
Onze accountmanagers staan voor je klaar om je in 4 stappen goed van start te laten gaan.
Naar de overstapservice

Ga je aan de slag met de online leeromgeving eDition of wil je een Boek OpMaat maken? Bekijk dan eerst onze handige uitlegvideo's, waarin onze accountmanagers je precies laten zien hoe de tools werken.

Bekijk de video's

Bekijk de handige instructievideo's