Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Traject Zorg mbo

Traject | Zorg Lesmateriaal mbo Zorg BOL en BBL

Actueel lesmateriaal op basis van de nieuwe KD's

De nieuwe kwalificatiedossiers voor de opleidingen Verzorgende-IG en Mbo-Verpleegkundige vragen om vernieuwingen in het lesmateriaal. Zo krijgen de CanMEDS-rollen een belangrijke plek, net als technologie, en er is bijvoorbeeld meer aandacht voor de zorgvrager en zijn eigen regie en welzijn. Traject sluit daarop aan met actueel lesmateriaal. Bovendien is Traject flexibel inzetbaar, zodat het altijd past bij de manier waarop jullie het onderwijs vormgeven. Het lesmateriaal is modulair opgebouwd en de modules kun je zelf arrangeren. Én je kunt kiezen hoe je ermee werkt: volledig digitaal, met boeken of blended. We maken Traject samen met docenten en vakexperts.

Daarom kies je voor Traject

Voorbeeldmateriaal

Aan de slag

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Maak een afspraak

Wil je meer weten over Traject of de lesmethode in gebruik gaan nemen? We helpen je er natuurlijk graag bij. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers!

Maak een afspraak

Instructievideo's digitale leeromgeving

In de handige eDition instructievideo´s zie je hoe de digitale leeromgeving werkt, zoals het beheren van groepen en lesstof personaliseren door opdrachten aan en uit te zetten.

Bekijk de instructievideo's

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met Traject Zorg? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met de nieuwe methode?
Onze accountmanagers staan voor je klaar om je in 4 stappen goed van start te laten gaan.
Naar de overstapservice