Zo werkt Got it?! Rekenen

  Method topic - De leerlingomgeving - Got it - VO

  De leerlingomgeving

  Got it heeft een uitgebreid leerlingendashboard. Hierop kunnen leerlingen hun eigen voortgang zien.

  • Instaptoets Elke leerling begint met een uitgebreide instaptoets. Hiermee stelt Got it het persoonlijke rekenniveau vast. De resultaten van de toets bepalen welk individueel rekenprogramma Got it aanbiedt.

  • Kenniskaart De kenniskaart geeft per domein precies weer welk percentage van de stof de leerling al beheerst. Het werk wat de leerling heeft gedaan ziet hij direct terug in de kenniskaart. Dit motiveert!

  • Kennisstadia Elk stadium bestaat uit opdrachten, uitlegfilmpjes en theorie. Als de leerling een onderwerp volledig beheerst, biedt Got it een pakket aan met onderhoudsopdrachten. Zo oefent de leerling die onderwerpen waarop hij nog niet voldoende scoort én onderhoudt dat wat hij al weet.

  Method topic - De docentenomgeving
 - Got it - VO

  Het docentendashboard

  Got it biedt je overzicht en sturing. Dankzij het dashboard heb je in één oogopslag het volledige overzicht en weet je waar coaching nodig is. Via dit dashboard kun je:

  • Realtime voortgang bewaken, van individuele leerlingen én de klas

  • Precies terugkijken hoe een leerling oefent (antwoordpogingen)

  • Uitval voorkomen dankzij snelle signalering

  • Eenvoudig toetsen of onderwerpen klaarzetten die de aandacht verdienen

  • Rapportages maken.

  Wil je het docentendashboard nader bekijken, klik dan hier voor een rondleiding.

  Toetsen Got it genereert automatisch toetsen voor jouw leerlingen. Daarnaast kan je ook eenvoudig zelf toetsen inplannen en klaarzetten.

  Opdrachten nakijken Bij Got it Rekenen heb je als docent nauwelijks nakijkwerk. Je hoeft alleen de open vragen na te kijken.

  Method topics - Toetsen - Got it - VO

  Toetsen

  Got it genereert automatisch toetsen voor jouw leerlingen. Daarnaast kan je ook eenvoudig zelf toetsen inplannen en klaarzetten. Je bepaalt zelf voor wie, hoe vaak, met welke frequentie, op welk niveau en voor welke onderwerpen. De resultaten van een niveautoets overschrijven de kenniskaart van de leerling. Zo heb je altijd inzicht in de meest recente resultaten van jouw leerlingen.

  Method topic - ontwikkelingen- Got it - VO

  Ontwikkelingen

  Got it gaat zoveel mogelijk uit van de praktijksituatie en is ontwikkeld door de makers van Alles telt en Examenbundel. De docenten in dit auteursteam geven les aan pabo-studenten en aan studentdocenten. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting met het onderwijs. De doorontwikkeling van Got it gebeurt samen met jou en jouw collega’s. Tijdens de doorontwikkeling leggen we Got it namelijk voor aan docenten, rekencoördinatoren en schooldirecties. Ook testen we Got it in verschillende klassensituaties. Zo garanderen wij dat Got it ook echt werkt! Het Freundenthal Instituut is regelmatig adviesorgaan tijdens de ontwikkeling van Got it Rekenen. Zij kijken kritisch mee en beoordelen of opgaven voldoen aan het gewenste referentieniveau. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit van Got it blijven garanderen.

  Method topics - Training aanvragen- Got it - VO

  Vraag een Got it training aan

  Tijdens een Got it training neemt onze trainer docenten mee door Got it en behandelt onder andere verschillende gebruikersscenario’s en praktijksituaties. De nadruk tijdens de bijeenkomst ligt op instructie én oefenen met het gebruik van Got it. Uiteraard is er gelegenheid voor vragen. De training vindt plaats op jouw eigen school en de datum wordt in overleg met jou bepaald. De kosten zijn €525,- voor een in-school training met maximaal tien deelnemers.

  Beoordeel Got it?!

  Ontdekken of Got it?! bij je leerlingen en jouw manier van lesgeven past? Vraag een beoordelingspakket aan! Zo krijg je een goede indruk van de methode.

  Got it?! beoordelen
  Vragen over trainingen?

  Vragen over trainingen?

  Neem contact op met Mart van der Linden

  06 22 51 14 46
  Stuur een email