Home

Onderwijspanel

Onderwijspanel

HEADING_1

Samen leren vernieuwen doen we het liefst met scholen en docenten. Wij vinden het belangrijk om te weten wat docenten en onderwijsbestuurders vinden. In het onderwijspanel leggen we actuele thema’s voor, zodat wij bij de ontwikkeling van lesmateriaal zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij jullie wensen en behoeften. Het onderwijspanel van ThiemeMeulenhoff bestaat uit ruim 1400 docenten en bestuurders. Deze mensen uit het basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs denken met ons mee over de huidige thema’s in het onderwijs.

Denk mee

Wil je meedenken met ons onderwijspanel? Dat kan! Schrijf je in via het formulier. We verwachten dat we ieder kwartaal minimaal één beknopte vragenlijst aan jullie zullen voorleggen. Voor elk onderzoek waaraan je deelneemt, ontvang je punten. Als je genoeg punten hebt verzameld, kun je deze inwisselen voor een Bol.com-tegoed of doneren aan een goed doel. Dit regel je vanuit je eigen pagina op het online panel.

Schrijf je in

Ben je al lid?

Ben je al lid van het onderwijspanel van ThiemeMeulenhoff? Op jouw persoonlijke pagina kan je jouw gegevens bijwerken, jouw puntensaldo bekijken en deze inwisselen voor een tegoedbon.

Ga naar jouw persoonlijke pagina