Hulp bij inloggen     winkelwagen

Samen leren vernieuwen doen we het liefst met scholen en docenten. Wij vinden het daarom belangrijk om te weten wat docenten en onderwijsbestuurders vinden. In het onderwijspanel leggen we actuele thema’s aan jullie voor, zodat wij bij de ontwikkeling van lesmateriaal zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij jullie wensen en behoeften.
Het onderwijspanel van ThiemeMeulenhoff bestaat uit ruim 1400 docenten en bestuurders. Deze mensen uit het basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs denken met ons mee over de huidige thema’s in het onderwijs.

Uitkomsten onderzoek Waarom ben je leraar geworden?

Om beter te begrijpen waarom iemand leraar is geworden, wat hem of haar beweegt, maar ook welke knelpunten een leraar ervaart tijdens het lesgeven, heeft ThiemeMeulenhoff begin 2018 een onderzoek in haar Onderwijspanel uitgevoerd. Ook waren we benieuwd hoe ThiemeMeulenhoff leraren beter kan ondersteunen in hun ambities en knelpunten.

Bekijk de uitkomsten

Denk je met ons mee

Wil je ook meedenken en lid worden van ons onderwijspanel? Dat kan! Schrijf je in via het formulier. We verwachten dat we ieder kwartaal minimaal één beknopte vragenlijst aan jullie zullen voorleggen. Voor elk onderzoek waaraan je deelneemt, ontvang je punten. Als je genoeg punten hebt verzameld, kun je deze inwisselen voor een Bol.com-tegoed of doneren aan een goed doel. Dit kun je vanuit je eigen pagina op het online panel direct zelf regelen.

Schrijf je in

Ben je al lid

Ben je al lid van het onderwijspanel van ThiemeMeulenhoff? Op jouw persoonlijke pagina kan je jouw gegevens bijwerken, jouw puntensaldo bekijken en deze inwisselen voor een tegoedbon.

Ga naar jouw persoonlijke pagina