Hulp bij inloggen     winkelwagen

Verhoudingen, procenten, breuken en kommagetallen 2e editie

Blader door het boek

Verhoudingen, procenten, breuken en kommagetallen hebben van alles met elkaar te maken. Tegelijkertijd zijn ze ook verschillend van elkaar. Dit deel van de driedelige serie Reken-wiskundedidactiek beschrijft deze domeinen in hun onderlinge samenhang. Aan bod komt vooral hoe je basisschoolkinderen greep kunt laten krijgen op deze pittige leerstof en hoe het reken-wiskundeonderwijs hen daarbij ondersteunt. De nadruk ligt op de groepen. 5 

Auteurs
EAN
9789006955378
Prijs
€ 58,10
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
252 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
27-08-2014
Druk
2
  • Sterke balans theorie-praktijk
  • Talloze tips en voorbeelden
  • Sluit aan op individuele leerstijlen

Papier of digitaal
Het boek Verhoudingen, procenten, breuken en kommagetallen is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel Pabo rekenen in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor tablet, laptop en pc). De opleidingsbundel Pabo rekenen bevat compleet materiaal voor het vak rekenen voor de pabo-opleiding. In deze uitgebreide bundel vind je de vierdelige serie Reken-wiskundedidactiek, de tweedelige serie Rekenen: een hele opgave en RekenWijzer. Probeer Pabo rekenen uit in Schooltas.

Docent- en studentlicenties bestellen

Werk je met Verhoudingen, procenten, breuken en kommagetallen en wil je gebruikmaken van het online materiaal? Bestel dan direct een licentie voor het digitale lesmateriaal.

Docentlicenties
Docentlicentie voor Verhoudingen, procenten, breuken en kommagetallen bestel je eenvoudig via de klantenservice van ThiemeMeulenhoff.

Studentlicenties
Selecteer je studentlicentie naar keuze en reken eenvoudig af met iDeal.