Lock Digitale leeromgeving

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Examenvoorbereiding ThiemeMeulenhoff

Examenbundel & Samengevat

Examenbundel en Samengevat zijn al jaren een begrip. Ze helpen leerlingen om zich nog beter op hun examens voor te bereiden. Door te oefenen met echte examens met uitleg bij de antwoorden. En handige samenvattingen van de complete examenstof.
Lees meer
Liefde voor Taal | ThiemeMeulenhoff

Liefde voor taal

Wij houden van taal. En we weten dat je een taal leert door het te doen. Zonder gêne. Met onze taalmethodes beleven leerlingen de sensaties van nieuwe dingen leren en zichzelf overtreffen. We laten jouw leerlingen zich zelfverzekerd voelen, zodat ze ook echt aan de slag gaan.
Bekijk Liefde voor taal

Nieuw in schooljaar 2019-2020

Aanbod Stichting Carmelcollege 2019

Bekijk het aanbod

Ook handig

Trainingen

Ga je voor het eerst werken met één van onze methodes en wil je goed van start? Of ben je op zoek naar verdieping over gepersonaliseerd leren met onze digitale leeromgeving?

Tweetalig onderwijs

Ook voor het tweetalig onderwijs bieden wij moderne lesmaterialen. Zoals Phoenix, de methode Feniks compleet vertaald door native speakers in Oxford spelling.

Contact en ondersteuning