Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

#geenexamenstress

Bestel Examenbundel, Samengevat, Examenidioom en Zeker Slagen! nu met korting!

Naar bestelformulier
Sfeerbeeld examenbundel

Gelukkig nieuw schooljaar!

Het is een bijzonder schooljaar!

We zetten graag nog wat handige tips voor je op een rij, zodat je dit schooljaar je lessen goed kunt blijven geven, ongeacht of je leerling in de klas of op afstand deelneemt. Heb je vragen neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag!

Ons team staat weer het hele jaar voor je klaar!

LRN-line

Maximale flexibiliteit voor de beste prijsĀ 

Onze nieuwste lesmethodes zijn beschikbaar in LRN-line. Met trots presenteren we met LRN-line als enige aanbieder in de markt een aanbod dat écht flexibel is. Dat betekent dat je na één jaar daadwerkelijk vrij bent om over te stappen. Dit in tegenstelling tot het aanbod van andere aanbieders.

Bekijk aanbod LRN-line
Zo snel mogelijk overstappen naar LRN-line? - ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff Docentenagenda

Tweederde van VO-docenten maakt gebruik van papieren docentenagenda

Dat constateert ThiemeMeulenhoff na onderzoek onder haar Onderwijspanel."Wat je opschrijft, onthoud je." Voor het eerst maakte ThiemeMeulenhoff een docentenagenda en dat bleek een daverend succes! Nog voor het schooljaar begon waren ze uitverkocht.Volgend schooljaar komt er weer een nieuwe docentenagenda. Heb jij feedback voor ons of heb je andere input voor de volgende docentenagenda? Laat het ons dan weten!

Geef je mening
Thiemo

Integratie eDition met Microsoft Teams

Vanaf nu is het mogelijk om eDition, de digitale leeromgeving van ThiemeMeulenhoff, te gebruiken in Microsoft Teams.
Tot nu toe werden Microsoft Teams en eDition naast elkaar gebruikt. Dat beide toepassingen nu in dezelfde omgeving gebruikt kunnen worden heeft veel voordelen voor zowel docenten als leerlingen.

 

Lees meer over de integratie van Teams en eDition
Digitaal sterk in het mbo

Lesgeven op afstand

Goed nieuws! Vanaf 1 september gaan we in Nederland allemaal weer naar school! Wij blijven jou en je leerlingen graag ondersteunen bij je lessen. We hebben een pagina met informatie over onze leermiddelen, afstandsonderwijs (lesgeven en leren op afstand) en onze aanpak. Voor vragen staan we natuurlijk zoals altijd gewoon voor je klaar! Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Lesgeven op afstand
Schoolboeken bij ThiemeMeulenhoff

Nieuw in schooljaar 2020-2021

Inkoop en aanbestedingen leermiddelen

Het onderwijs is volop in beweging. ThiemeMeulenhoff heeft veel ervaring met aanbestedingen waarbij scholen leermiddelen rechtstreeks inkopen. Wij leveren onze leermiddelen op deze manier inmiddels aan bijna 60 schoollocaties.

Bekijk het aanbod
Op deze pagina vind je informatie over het inkopen van leermiddelen - ThiemeMeulenhoff

En meer

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Wat is de meest effectieve manier om te leren?

Lees meer
Leerlingen hebben tegenwoordig allerlei digitale mogelijkheden om te leren. Maar wat werkt eigenlijk beter: papier of digitale middelen? ThiemeMeulenhoff ging in gesprek met professor Paul A. Kirschner en met Devon Diercks om dit te onderzoeken. 
Lees verder
Leerling maakt aantekeningen in boek

Trainingen

Ga je voor het eerst werken met één van onze methodes en wil je goed van start? Of ben je op zoek naar verdieping over gepersonaliseerd leren met onze digitale leeromgeving?

Tweetalig onderwijs

Ook voor het tweetalig onderwijs bieden wij moderne lesmaterialen. Zoals Phoenix, de methode Feniks compleet vertaald door native speakers in Oxford spelling.

Contact en ondersteuning

lees verder