Lock Digitale leeromgeving

#Loesje

'Waarom moeilijk doen, als het samen kan?'

Denk met ons mee

Alcarta, de nieuwe wereldatlas

Ontdek Alcarta: dé nieuwe, gebruiksvriendelijke wereldatlas voor het voortgezet onderwijs. De Alcarta bekijk je ook online, zo is het nog makkelijker om ook buiten de les met het vak aardrijkskunde bezig te zijn.
Bekijk Alcarta online

Examenvoorbereiding

Voorkom examenstress! Vertrouw op Examenbundel en Samengevat. Oefenen met echte examens en perfecte samenvattingen. Zo heb je alle examenstof op een rij. Niet voor niets de meest gebruikte boeken voor examentraining. Met bijna 40 jaar ervaring weten we wat belangrijk is.

Bekijk alle examenproducten
examenbundel en samengevat

Nieuw in schooljaar 2018-2019

De Geo vmbo bovenbouw

Laagland bovenbouw

Intro onderbouw

In de klas

Interactief leren én lesgeven

Lesgeven wordt makkelijker en leuker met eDition: onze interactieve leeromgeving. Als docent kun je eenvoudig opdrachten aan- en uitzetten, maar ook personaliseren. En leerlingen kunnen direct hun resultaten inzien. 
Lees meer over eDition

Whitepaper gepersonaliseerd leren

Lees meer

Wij willen leerlingen laten leren op een manier die bij ze past. Dat maakt leren leuker. We doen dat bijvoorbeeld door leerlingen de mogelijkheid te geven om op hun eigen niveau te leren. En docenten de mogelijkheid te bieden om op een laagdrempelige manier te kunnen differentiëren. Dat noemen we gepersonaliseerd leren.

Vraag onze whitepaper aan

Wat is een talenknobbel?

Lees het inspiratiedocument

Ook handig

Trainingen

Ga je voor het eerst werken met één van onze methodes en wil je goed van start? Of ben je op zoek naar verdieping over gepersonaliseerd leren met onze digitale leeromgeving?

Tweetalig onderwijs

Ook voor het tweetalig onderwijs bieden wij moderne lesmaterialen. Zoals Phoenix, de methode Feniks compleet vertaald door native speakers in Oxford spelling.

Contact en ondersteuning