Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

De Eindexamen Geschiedenis Quiz

Eindexamen Geschiedenis 2020 niet in de gymzaal op school maar thuis op je tv… Op woensdag 3 juni om 20.30 uur kijkt het hele team van ThiemeMeulenhoff naar De Eindexamen Geschiedenis Quiz in het Rijksmuseum op NPO2. Ga jij ook kijken? #samenlerenvernieuwen

Lees hier de aankondiging van de NTR!
De Eindexamen Geschiedenis Quiz Rijksmuseum| ThiemeMeulenhoff

Lesgeven op afstand

Inmiddels zijn de scholen dicht en moet er les op afstand worden gegeven. Wij ondersteunen jou en je leerlingen graag bij je lessen. We hebben een pagina met informatie over onze leermiddelen, afstandsonderwijs (lesgeven en leren op afstand) en onze aanpak. Voor vragen staan we natuurlijk zoals altijd gewoon voor je klaar! Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Lesgeven op afstand
Schoolboeken bij ThiemeMeulenhoff

Nieuw in schooljaar 2020-2021

Inkoop en aanbestedingen leermiddelen

Het onderwijs is volop in beweging. ThiemeMeulenhoff heeft veel ervaring met aanbestedingen waarbij scholen leermiddelen rechtstreeks inkopen. Wij leveren onze leermiddelen op deze manier inmiddels aan bijna 60 schoollocaties.

Bekijk het aanbod
Op deze pagina vind je informatie over het inkopen van leermiddelen - ThiemeMeulenhoff

En meer

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Wat is de meest effectieve manier om te leren?

Lees meer
Leerlingen hebben tegenwoordig allerlei digitale mogelijkheden om te leren. Maar wat werkt eigenlijk beter: papier of digitale middelen? ThiemeMeulenhoff ging in gesprek met professor Paul A. Kirschner en met Devon Diercks om dit te onderzoeken. 
Lees verder
Leerling maakt aantekeningen in boek

Trainingen

Ga je voor het eerst werken met één van onze methodes en wil je goed van start? Of ben je op zoek naar verdieping over gepersonaliseerd leren met onze digitale leeromgeving?

Tweetalig onderwijs

Ook voor het tweetalig onderwijs bieden wij moderne lesmaterialen. Zoals Phoenix, de methode Feniks compleet vertaald door native speakers in Oxford spelling.

Contact en ondersteuning

lees verder