Home
Voortgezet onderwijs

Toetsen met LRN-line

Hoe wil jij toetsen?

Toetsen met je LRN-line methode

HEADING_1

Ieder vak is anders. Iedere docent ook. Onze LRN-line methodes geven jou daarom de vrijheid om zelf te beslissen hoe je met een methode toetst. Toets je graag op papier of toch liever digitaal? Jij bepaalt! Ontdek de voordelen van onderstaande toetsplatformen en kies wat bij jou en jouw manier van lesgeven past.

Toetsen met Woots

Woots is het digitale toetsplatform voor het voortgezet onderwijs en het mbo. Met Woots maak je met één druk op de knop een nieuwe, unieke toets. Je kiest zelf of je de toets digitaal of op papier afneemt. Je leerlingen krijgen direct inzicht in hun resultaten, inclusief jouw feedback. Met Woots toets je dus zoals jij dat wilt.

Meer over Woots

Toetsen met Test-Correct

Werk jij met Vivo, Libre Service, New Interface, Op niveau of De Geo? Dan kun je toetsen met Test-Correct. Met Test-Correct kun je gemakkelijk je toetsen aanpassen, samenstellen, afnemen, bespreken met je leerlingen en nakijken.

Meer over Test-Correct

Toetsen met ToetsPers

Werk jij met Systematische Natuurkunde? Dan kun je toetsen met ToetsPers. Met ToetsPers kun je gemakkelijk je toetsen samenstellen en aanpassen. Dat scheelt een hoop tijd!

Meer over ToetsPers

Toetsen met Learnbeat

Met Learnbeat heb je al je lesmateriaal bij elkaar in één overzichtelijke leeromgeving en is het mogelijk om digitaal te toetsen. Je kunt zelf lesmateriaal ontwikkelen, je eigen lessen samenstellen en alles gemakkelijk klaarzetten voor je leerlingen.

Meer over Learnbeat