Hulp bij inloggen     winkelwagen
Libre Service Junior | ThiemeMeulenhoff

Libre Service Junior Lesmethode Frans voor de onderbouw

Leer je leerlingen met plezier Frans met Libre Service Junior

Met Libre Service Junior maak je het leren van de Franse taal behapbaar voor je leerlingen. De unieke 'Didactique en trois étapes' helpt leerlingen stapsgewijs nieuwe vaardigheden te leren oplopend in moeilijkheidsniveau. Met uitgebreide mogelijkheden voor differentiatie en variatie in leerstijlen, aandacht voor 21e-eeuwse vaardigheden en focus op motivatie en succesbeleving beleven jij en je leerlingen veel plezier tijdens de lessen Frans. 

Bekijk een inkijkexemplaar
3d boek newton onderbouw vmbo natuurkunde nask transparant

Inkijkexemplaren

Docent aan het woord

Onze mening over Libre Service Junior is erg positief
Werkboek en tekstboek ineen, het hippe audiovisuele materiaal en de opdrachten ten behoeve van communicatie maken dat het aansluit bij de doelgroep (…) een stuk meer dan de andere leergangen in het veld.
Quote Merijn van Pinxteren LSJ
Merijn van Pinxteren, Fortes LyceumDocent Franse taal en literatuur

Beoordeel Libre Service Junior

Het Europees Referentie Kader zoals weergegeven in de herziene Taalprofielen vormt de basis van Libre Service Junior. In Libre Service Junior staan in ieder hoofdstuk leerdoelen centraal, waar leerlingen via een ik kan-formulering mee starten. Libre Service Junior vormt een doorlopende leerlijn met Libre Service 4ème édition. Dit maakt het herkenbaar voor leerlingen, en zorgt voor gebruiksgemak voor jou als docent.

Bestel een beoordelingspakket
Libre Service Junior - lesmethode Frans voor de onderbouw | ThiemeMeulenhoff