Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Aardrijkskunde

Vliegtuigen in de lucht

Geodag 2020

Reserveer 19 maart 2020 in je agenda voor De Geodag 2020. Speciaal voor docenten. Deelname kost slechts 39 euro. Het thema dit jaar is mobiliteit.

Meld je aan

Ook een sidekick voor je les?

Lees meer
Verras je klas met actueel lesmateriaal voor aardrijkskunde. Maak gebruik van Thiemo, de sidekick voor je les. Ontdek Thiemo
Afbeelding teaser Thiemo stickyman

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Ook handig

Examenbundel

Oefenen met echte examens. Na de oriëntatietoets weten jouw leerlingen welke stof ze wel en niet beheersen. Door de uitleg bij de antwoorden leren en oefenen ze tegelijk. Met woordenlijsten, overzichten van de examenstof, tips en jaarlijks nieuwe opgaven.

Samengevat

De perfecte samenvatting met voorbeelden uit de laatste examens. Alle informatie staat in overzichtelijke rijtjes, met feiten en voorbeelden. Zo ontdekken jouw leerlingen de samenhang tussen examenonderwerpen. Beschikbaar voor bijna alle vakken op vmbo-, havo- en vwo-niveau.

Contact en ondersteuning