Vmbo, havo, vwo - bovenbouw

Examenvoorbereiding

Examenidioom

  • De ideale voorbereiding voor het centraal schriftelijk examen en de mondelinge schoolexamens.
  • Meer dan 1000 idioomwoorden met realistische voorbeeldzinnen.
  • Tips voor het centraal examen leesvaardigheid en het schoolexamen gespreks- en schrijfvaardigheid
Bestel

Leren door uitleg en uitwerkingen

Ruim 40 jaar maken we leermiddelen ter voorbereiding op het examen. Examenidioom is het perfecte boek om de woordenschat uit te breiden en de gespreks-, schrijf- en leesvaardigheid in het Engels, Frans of Duits te verbeteren tot examenniveau. Het boek maakt onderscheid tussen idioom voor passief (de vaardigheid in luisteren en lezen van een tekst) en actief taalgebruik, de vaardigheid om de taal te spreken en schrijven. Het boek is geschikt voor zelfstudie. Met handige algemene tips voor leesvaardigheid en gespreks- en schrijfvaardigheid.

Bekijk het lesmateriaal

Blader door Examenidioom

VmboHavoVwo

Examenidioom Duits vmbo

9789006439564

Examenidioom Engels vmbo

9789006439595

Examenidioom Frans vmbo

9789006439625

Bekijk alle inkijkexemplaren
Bekijk alle producten

Meer leren en oefenen op mijn.examenbundel.nl

Doe met je leerlingen de gratis quickscan op examenbundel.nl. Elke leerling krijgt zo inzicht in wat hij beheerst en wat hij nog moet leren. Met een gratis account op mijn.examenbundel.nl kan elke leerling gericht oefenen met examenstof. Op examenbundel.nl vindt de leerling alle informatie over het eindexamenjaar en tips om te gebruiken voor, tijdens en na de examens.

De perfecte voorbereiding

Gebruik de Examenbundel in combinatie met de Samengevat om optimaal te oefenen! Gebruik ook Examenidioom voor de talen als voorbereiding voor zowel het centraal schriftelijk als de mondelinge schoolexamens. Zeker Slagen! kan ingezet worden bij de mentorlessen om leerlingen tips te geven hoe ze het beste kunnen leren.

We helpen je graag

Heb je vragen over een methode? Onze accountmanagers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt zelf een (online) afspraak of telefonische afspraak inplannen in hun agenda.

Maak een afspraak