Vmbo, havo, vwo - bovenbouw

Examenvoorbereiding

Samengevat

  • Een goede toevoeging bij elke lesmethode
  • Overzichten met begrippen en definities
  • Perfecte samenvattingen voor vmbo, havo en vwo met voorbeelden uit de laatste examens
Bestel beoordelingsexemplaar

Samengevat

Samengevat biedt een helder en beknopt overzicht van alle examenstof. Met Samengevat kan elke leerling grote hoeveelheden stof snel overzien en herhalen. Door de perfecte samenvatting krijgt de leerling beter inzicht in de samenhang van de onderwerpen en het onderscheid tussen hoofd- en bijzaken. We maken al 40 jaar leermiddelen om leerlingen te helpen bij de examenvoorbereiding. Dat doen we met een groot team van ervaren en vooruitstrevende auteurs die vaak zelf ook voor de klas staan. Succes gegarandeerd!

Bekijk het lesmateriaal

Blader door Samengevat

VmboHavoVwo

Samengevat vmbo Nederlands 2F

9789006491708

Samengevat vmbo-gt/mavo Geschiedenis

9789006144123

Samengevat vmbo-kgt Wiskunde

9789006491739

Bekijk alle inkijkexemplaren
Naar besteloverzicht 2024

Meer leren en oefenen op mijn.examenbundel.nl

Doe met je leerlingen de gratis quickscan op examenbundel.nl. Elke leerling krijgt zo inzicht in wat hij beheerst en wat hij nog moet leren. Met een gratis account op mijn.examenbundel.nl kan elke leerling gericht oefenen met examenstof. Op examenbundel.nl vindt de leerling alle informatie over het eindexamenjaar en tips om te gebruiken voor, tijdens en na de examens.

De perfecte voorbereiding

Gebruik de Samengevat in combinatie met de Examenbundel om optimaal te oefenen met echte examens! Gebruik ook Examenidioom voor de talen als voorbereiding voor zowel het centraal schriftelijk als de mondelinge schoolexamens. Zeker Slagen! kan ingezet worden bij de mentorlessen om leerlingen tips te geven hoe ze het beste kunnen leren.

We helpen je graag

Heb je vragen over een methode? Onze accountmanagers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt zelf een (online) afspraak of telefonische afspraak inplannen in hun agenda.

Maak een afspraak