Vmbo, havo, vwo - bovenbouw

Examenvoorbereiding

Examenbundel

  • Oriëntatietoets met persoonlijk leeradvies
  • Gericht verder leren en oefenen op mijn.examenbundel.nl
  • Oefenen met echte examens, met uitleg en toelichting van docenten en vakexperts
Bestel

Leren door uitleg en uitwerkingen

Ruim 40 jaar maken we, met ervaren auteurs die vaak zelf voor de klas staan, leermiddelen ter voorbereiding op het examen. Elk jaar voorzien we de nieuwe Examenbundels van recente oefenexamens met uitleg en uitwerkingen bij de antwoorden, zodat leerlingen leren tijdens het oefenen. Voor extra inzicht maken leerlingen een oriëntatietoets. De antwoordmodule op mijn.examenbundel.nl geeft een score per examenonderwerp waarmee leerlingen gericht verder oefenen. De bundels bevatten extra's als woordenlijsten, overzichten van de examenstof en hints.

Bekijk het lesmateriaal

Blader door onderstaande Examenbundels

VmboHavoVwo

Examenbundel vmbo-gt/mavo Aardrijkskunde 2023/2024

9789006648393

Examenbundel vmbo-gt/mavo Engels 2023/2024

9789006648348

Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk1 2023/2024

9789006648522

Bekijk alle inkijkexemplaren
Bekijk alle producten

Licentie

Elke Examenbundel bevat een licentie die op mijn.examenbundel.nl toegang geeft tot premium-content. Op een persoonlijk dashboard ziet de leerling precies hoe hij per onderwerp scoort en kan hij gericht leren en oefenen waar hij nog geen voldoende voor haalt.

De perfecte voorbereiding

Gebruik de Examenbundel in combinatie met de Samengevat om optimaal te oefenen! Gebruik ook Examenidioom voor de talen als voorbereiding voor zowel het centraal schriftelijk als de mondelinge schoolexamens. Zeker Slagen! kan ingezet worden bij de mentorlessen om leerlingen tips te geven hoe ze het beste kunnen leren.

We helpen je graag

Heb je vragen over een methode? Onze accountmanagers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt zelf een (online) afspraak of telefonische afspraak inplannen in hun agenda.

Maak een afspraak