Vmbo, havo, vwo - bovenbouw

Examenvoorbereiding

Examenbundel

  • Oriëntatietoets met persoonlijk leeradvies
  • Gericht verder leren en oefenen op mijn.examenbundel.nl
  • Oefenen met echte examens, met uitleg en toelichting van docenten en vakexperts
Bestel

Leren door uitleg en uitwerkingen

Ruim 40 jaar maken we, met ervaren auteurs die vaak zelf voor de klas staan, leermiddelen ter voorbereiding op het examen. Elk jaar voorzien we de nieuwe Examenbundels van recente oefenexamens met uitleg en uitwerkingen bij de antwoorden, zodat leerlingen leren tijdens het oefenen. Voor extra inzicht maken leerlingen een oriëntatietoets. De antwoordmodule op mijn.examenbundel.nl geeft een score per examenonderwerp waarmee leerlingen gericht verder oefenen. De bundels bevatten extra's als woordenlijsten, overzichten van de examenstof en hints.

Bekijk het lesmateriaal

Blader door onze Examenbundels

vmbohavovwo

Examenbundel vmbo-kgt Aardrijkskunde 2022/2023

9789006639797

Examenbundel vmbo-gt/mavo Engels 2022/2023

9789006639742

Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk1 2022/2023

9789006639926

Bekijk alle inkijkexemplaren

Licentie

Elke Examenbundel bevat een licentie die op mijn.examenbundel.nl toegang geeft tot premium-content. Op een persoonlijk dashboard ziet de leerling precies hoe hij per onderwerp scoort en kan hij gericht leren en oefenen waar hij nog geen voldoende voor haalt.

De perfecte voorbereiding

Gebruik de Examenbundel in combinatie met de Samengevat om optimaal te oefenen! Gebruik ook Examenidioom voor de talen als voorbereiding voor zowel het centraal schriftelijk als de mondelinge schoolexamens. Zeker Slagen! kan ingezet worden bij de mentorlessen om leerlingen tips te geven hoe ze het beste kunnen leren.