Alcarta, de nieuwe wereldatlas

ThiemeMeulenhoff introduceert: Alcarta. Dé nieuwe complete en gebruiksvriendelijke wereldatlas voor het voortgezet onderwijs die het leerproces ondersteunt.

Lees meer over Alcarta

Whitepaper: gepersonaliseerd leren

ThiemeMeulenhoff wil leerlingen laten leren op een manier die bij ze past. Dat maakt leren leuker. We doen dat o.a. door leerlingen de mogelijkheid te geven om op hun eigen niveau te leren. En docenten de mogelijkheid te bieden om op een laagdrempelige manier te kunnen differentiëren. Dat noemen we gepersonaliseerd leren.

Vraag onze whitepaper aan

Lesmethodes voor tweetalig onderwijs

Ook voor tweetalig onderwijs biedt ThiemeMeulenhoff moderne lesmaterialen. Zoals Phoenix, de methode Feniks compleet vertaald door native speakers in Oxford spelling.

Bekijk alle methodes voor het tweetalig onderwijs

eDition: interactieve leeromgeving

eDition

Differentieer eenvoudig naar niveau met eDition. Een interactieve digitale leeromgeving waarmee je gemakkelijk start met gepersonaliseerd leren. eDition is beschikbaar bij al onze nieuwe methodes. Ruim 450.000 leerlingen en docenten werken dagelijks met eDition.

Lees meer over eDition

Nieuw! Toegang tot alle niveaus in eDition

Met ingang van schooljaar 2017/2018 hebben leerlingen en docenten via één licentie toegang tot verschillende niveaus van een methode in eDition. Hiermee biedt ThiemeMeulenhoff docenten meer mogelijkheden om te differentiëren in de digitale leeromgeving. Leerlingen zijn gemotiveerder omdat zij op hun eigen niveau en tempo kunnen leren en oefenen. Voor docenten wordt het nog eenvoudiger om met gepersonaliseerd leren aan de slag te gaan.

Trainingen

Ga je voor het eerst werken met een methode van ThiemeMeulenhoff en wil je een vliegende start? Of ben je op zoek naar meer verdieping over gepersonaliseerd leren met onze digitale leeromgeving? Met ons trainingsaanbod helpen wij je om alles uit je methode te halen.

Lees meer