Hulp bij inloggen     winkelwagen
Flexibel lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff voor het mbo

Flexibel lesmateriaal Mbo lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff

Wat past bij jou?

Kies wat jij wilt: boeken of juist digitaal materiaal, alleen de werkopdrachten online of ook de theorie. Al onze modules of jouw eigen selectie, onze indeling van modules of liever de jouwe. Bij ThiemeMeulenhoff kan het allemaal.

Werken met boeken bij ThiemeMeulenhoff

Kies je boeken?

We hebben theorieboeken voor je studenten. Hier vinden zij de introductie van de theorie. De methodes TouchTech en Inbusiness hebben daarnaast (leer)werkboeken, met materiaal voor verwerking, toepassing en evaluatie. Bij de methode Traject vind je deze onderdelen in de online leeromgeving eDition.
Je kunt uiteraard de boeken bestellen zoals wij ze ingedeeld hebben. Maar je kunt uit onze modules ook je eigen boek samenstellen via Boeken OpMaat.

Online werken in eDition bij ThiemeMeulenhoff

Kies je digitaal materiaal?

We geven al je studenten een totaallicentie voor onze online omgeving eDition. Hierin vinden zij alle theorie en opdrachten die je voor hen gekozen hebt. Ze krijgen direct feedback op hun verwerkingsopdrachten, kunnen bij alle vragen snel de bijbehorende theorie bestuderen en hebben de mogelijkheid zelf hun antwoorden te controleren. Als docent heb je de beschikking over een dashboard dat hun antwoorden, prestatie en voortgang toont.

ThiemeMeulenhoff

Kies je boeken én digitaal materiaal?

Je kunt bij ons voor een mix van ‘papier’ en ‘online’ gaan: ‘blended’ lesmateriaal. Studenten vinden de theorie dan in de theorieboeken (die je naar wens kunt samenstellen via Boeken OpMaat) en de opdrachten in de online omgeving eDition (via een ‘verwerkingslicentie’, die jou als docent ook weer een dashboard biedt). Natuurlijk sluit dit niet uit dat je de theorie ook digitaal beschikbaar maakt. Sommige studenten vinden dat fijner en handiger.

 

ThiemeMeulenhoffArrangeren

Ons lesmateriaal is modulair opgebouwd. De modules kun je zelf arrangeren, zodat je eigen leerroutes kunt maken, zowel digitaal als op papier. Je bepaalt zelf de volgorde en kunt dit klaarzetten voor een bepaalde student of voor de hele groep.
Bekijk ook de handige video over arrangeren op onze pagina met instructievideo's.

Bekijk wat de mogelijkheden zijn

En bestel een proeflicentie of beoordelingsexemplaar.

Wil je meer weten over blended leren?

Lees dan onze blogs waarin we je er alles over vertellen én we docenten aan het woord laten.

Lesmethodes voor het mbo

Beoordeel de methodes direct zelf.