Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Hoe wil jij werken?

Wat past bij jou?

Kies wat jij wilt: boeken of juist digitaal materiaal, alleen de werkopdrachten online of ook de theorie. Al onze modules of jouw eigen selectie, onze indeling van leereenheden of liever de jouwe. Bij ThiemeMeulenhoff kan het allemaal.

Werken met boeken bij ThiemeMeulenhoff

Kies je boeken?

We hebben theorie-, werk- en leerwerkboeken voor je studenten. In het theorieboek of het theoriedeel van het leerwerkboek vinden zij de introductie en theorie. In het werkboek of het opdrachtendeel van het leerwerkboek vinden ze materiaal voor verwerking, toepassing en evaluatie. Je kunt uiteraard de boeken bestellen zoals wij ze ingedeeld hebben. Maar je kunt uit onze modules ook je eigen boek samenstellen via Boeken OpMaat.

Online werken in eDition bij ThiemeMeulenhoff

Kies je digitaal materiaal?

We geven al je studenten een totaallicentie voor onze online omgeving eDition. Hierin vinden zij alle theorie en opdrachten die je voor hen gekozen hebt. Ze krijgen direct feedback op hun verwerkingsopdrachten, kunnen bij alle vragen snel de bijbehorende theorie bestuderen en hebben de mogelijkheid zelf hun antwoorden te controleren. Als docent heb je de beschikking over een dashboard dat hun antwoorden, prestatie en voortgang toont.

ThiemeMeulenhoff

Kies je boeken én digitaal materiaal?

Je kunt bij ons voor een mix van ‘papier’ en ‘online’ gaan: ‘blended’ lesmateriaal. Studenten vinden de theorie dan in de theorieboeken (die je naar wens kunt samenstellen via Boeken OpMaat) en de opdrachten in de online omgeving eDition (via een ‘verwerkingslicentie’, die jou als docent ook weer een dashboard biedt). Natuurlijk sluit dit niet uit dat je de theorie ook digitaal beschikbaar maakt. Sommige studenten vinden dat fijner en handiger.