Home
Mbo

Flexibel lesmateriaal

Wat past bij jou?

Flexibel lesmateriaal

HEADING_1

Wij begrijpen dat iedere opleiding uniek is en daarom zijn onze leermiddelen flexibel te kiezen, samen te stellen en te gebruiken. Standaardboeken of boeken op maat? Of een geheel lesprogramma op maat? Geprint of digitaal? Geïntegreerd met MS Teams of ELO?

Kies wat jij wilt: boeken of juist digitaal materiaal, alleen de werkopdrachten online of ook de theorie. Al onze modules of jouw eigen selectie, onze indeling van modules of liever de jouwe. Bij ThiemeMeulenhoff kan het allemaal.

Wil je werken met boeken?

We hebben theorieboeken voor jouw studenten. Hier vinden zij de introductie van de theorie. De methodes TouchTech en Inbusiness hebben daarnaast (leer)werkboeken, met materiaal voor verwerking, toepassing en evaluatie. Bij de methode Traject vind je deze onderdelen in de online leeromgeving eDition. Je kunt uiteraard de boeken bestellen zoals wij ze ingedeeld hebben. Maar je kunt uit onze modules ook je eigen boek samenstellen via Boeken OpMaat.

Meer over BoekenOpMaat

Kies je digitaal materiaal?

Dan krijg je een totaallicentie voor onze online omgeving eDition. Studenten vinden hierin alle theorie en opdrachten én feedback op verwerkingsopdrachten, mogelijkheid om antwoorden zelf te controleren en optie om theorie te bekijken bij opdrachten. Als docent heb je inzicht in hun antwoorden, prestatie en voortgang. Naast de standaard studentlicentie is het ook mogelijk om een digitaal abonnement af te sluiten. Hierbij betaalt de student per maand én kan hij/zij het abonnement naar behoeven per maand pauzeren of stopzetten (bijvoorbeeld bij switchen opleiding).

Meer over abonnementen

Kies je boeken én digitaal materiaal?

Je kunt bij ons voor een mix van ‘papier’ en ‘online’ gaan: ‘blended’ lesmateriaal. Studenten vinden de theorie dan in de theorieboeken (die je naar wens kunt samenstellen via Boeken OpMaat) en de opdrachten in de online omgeving eDition (via een ‘verwerkingslicentie’, die jou als docent ook weer een dashboard biedt). Natuurlijk sluit dit niet uit dat je de theorie ook digitaal beschikbaar maakt. Sommige studenten vinden dat fijner en handiger.

Lesmateriaal arrangeren

Ons lesmateriaal is modulair opgebouwd. De modules kun je zelf arrangeren, zodat je eigen leerroutes kunt maken, zowel digitaal als op papier. Je bepaalt zelf de volgorde en kunt dit klaarzetten voor een bepaalde student of voor de hele groep. Bekijk ook de handige video over arrangeren op onze pagina met instructievideo's.

Lees meer over arrangeren
Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email