Hulp bij inloggen     winkelwagen
Uit liefde voor het vak

Uit liefde voor het vak Lesinspiratie, service en tools

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? En doe je niets liever dan de vonk laten overslaan op jouw studenten? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen! Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende blogs, tips en lesbrieven.

Gratis magazine over het motiveren en betrekken van je studenten

Hierin vind je niet alleen de visies van anderen op studentmotivatie en studentbetrokkenheid. Maar zie je ook hoe deze onderwerpen andere actuele onderwijsthema’s raken, zoals differentiatie en gelijke kansen. Je krijgt ook praktische handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.

Vraag de magazines nu gratis aan
Mbo magazines, vraag ze nu gratis aan

Blogs

Op onze blogpagina vind je diverse inhoudelijke artikelen over onderwijsontwikkelingen. Maar dat niet alleen! Ook docenten en studenten schijnen hun licht over leren en motiveren.

Lees de blogs

Lesbrieven

Op zoek naar een kant-en-klare les voor in de klas? We hebben allerlei lesbrieven voor je gemaakt, die je direct kunt gebruiken in de klas. Laat je inspireren en gebruik eens een andere werkvorm!

Naar de lesbrieven

Podcast

We maken verschillende podcasts, voor én door docenten. Hoe zet je bijvoorbeeld een podcast in als lesvorm? Luister naar een voorbeeld. Of beluister tips om met een goed gevoel voor de klas te staan.

Luister mee

Spoken Word posters

Wil je jouw studenten inspireren? In samenwerking met het Rijksmuseum en Spoken Word Artist Rachel Rumai ontwikkelden we een reeks posters. Laat je inspireren.

Bekijk de posters

Ideeën

Kennis & Tools

Alle informatie over onze digitale omgeving eDition, maatwerkboeken, opbouw van onze methodes, instructievideo's en meer op een plek. Vind alle informatie die je nodig hebt.

Alles op een rij

Duimpjes

Lesideeën

Wil je jouw studenten extra aan het denken zetten? Laat je inspireren door collega-docenten. Bekijk de lesideeën uit de praktijk die jouw lessen nóg leuker maken. Met deze tips kun je direct aan de slag.

Bekijk de lesideeën
Snel aan de slag met ThiemeMeulenhoff

Vliegend van start

Besluit je over te stappen, dan zorgen wij ervoor dat je vliegend van start kunt met de methode.
Benieuwd hoe andere docenten de overstap ervaarden? Ze delen hun ervaring.

Flexibel onderwijs met eDition