Home
Mbo

Uit liefde voor het vak

Magazines, podcast, lesbrieven en posters

Uit liefde voor het vak

HEADING_1

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? En doe je niets liever dan de vonk laten overslaan op jouw studenten? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen! Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met gratis magazines, een podcastserie, posters en inspirerende lesbrieven en blogs.

Mbo magazine aanvragen

Vraag nu de gratis magazines over de motivatie, betrokkenheid en welzijn van je studenten aan. Hierin vind je niet alleen de visies van docenten, studenten en experts op deze onderwerpen. Maar zie je ook hoe deze onderwerpen andere actuele onderwijsthema’s raken, zoals differentiatie en gelijke kansen. Je krijgt ook praktische handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.

Vraag een magazine aan

Podcastserie 'Uit liefde voor het vak'

In deze nieuwe podcastserie staat het beroepsonderwijs centraal. Namens ThiemeMeulenhoff ontvangt Sander Denneman een gast uit het beroepsonderwijs en gaat in gesprek over didactiek, trends, voorbeelden en het heden en verleden van het beroepsonderwijs. Alles om jouw liefde voor het vak te ondersteunen!

Meer informatie

Volop extra lesinspiratie

Op zoek naar blogs met ervaringen van collega docenten of lesbrieven vol lesinspiratie? We hebben veel extra's voor jou beschikbaar! Om het lesgeven nog net even iets makkelijk en leuker te maken. We blijven natuurlijk ook nieuwe artikelen maken, zodat jij volop kunt lezen over actuele onderwijsthema's en ervaringen van andere docenten.

Naar de kennis & inspiratie-pagina

Gratis posters voor in je klaslokaal

Samen maken we het onderwijs beter, leuker en mooier. Dus ook jouw klaslokaal! We hebben diverse posters, voor verschillende opleidingen en met verschillende thema's: NT2, Spoken word i.s.m. het Rijksmuseum en EHBO. Vraag jouw favoriet(en) aan en we sturen de poster(s) gratis per post naar je op!

Ga naar de posters

Lesbrief 'Wie is jouw vaandeldrager?'

Een vaandeldrager droeg het symbool van een bepaald deel van het leger of de schutterij. Hij moest iedereen moed geven in de strijd. Hij was de aanvoerder van de groep, een belangrijke taak dus. Hebben de studenten ook een persoon in hun omgeving die als een vaandeldrager voor hen is?

Download de lesbrief