Home
Mbo

Uit liefde voor het vak

Blogs, lesbrieven en posters

Uit liefde voor het vak

HEADING_1

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? En doe je niets liever dan de vonk laten overslaan op jouw studenten? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen! Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende blogs, tips en lesbrieven.

Mbo magazine aanvragen

Vraag nu het gratis magazine over het motiveren en betrekken van je studenten aan. Hierin vind je niet alleen de visies van anderen op studentmotivatie en studentbetrokkenheid. Maar zie je ook hoe deze onderwerpen andere actuele onderwijsthema’s raken, zoals differentiatie en gelijke kansen. Je krijgt ook praktische handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.

Vraag een magazine aan

Binnenkort beschikbaar: volop lesinspiratie

Op zoek naar blogs met ervaringen van collega docenten of lesbrieven vol lesinspiratie? We zijn druk bezig met het verzamelen van al het materiaal dat we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Daarnaast maken we natuurlijk ook nieuwe artikelen, zodat jij volop kunt lezen over actuele onderwijsthema's en ervaringen van andere docenten. Binnenkort beschikbaar!