Hulp bij inloggen     winkelwagen
Uit liefde voor het vak

Uit liefde voor het vak Lesinspiratie, service en tools

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? En doe je niets liever dan de vonk laten overslaan op jouw studenten? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen! Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende blogs, tips en lesbrieven.

Gratis magazine over het motiveren van je studenten

Mbo magazine 2021

Vol tips en tricks van collega-docenten en andere onderwijsexperts, gebaseerd op hun praktijkervaring, onderzoek en gesprekken met studenten. Van de suggestie om podcasts, puzzels en poëzie te gebruiken tot ervaringen uit Aruba en theoretisch inzicht in intrinsieke motivatie.

Bekijk de eerste pagina's en vraag hem aan
Mbo Magazine 2021

Telefoon in de hand

Blogs

Op onze blogpagina vind je diverse inhoudelijke artikelen over onderwijsontwikkelingen. Maar dat niet alleen! Ook docenten en studenten schijnen hun licht over leren en motiveren.

Lees de blogs

Lesbrieven

Op zoek naar een kant-en-klare les voor in de klas? We hebben allerlei lesbrieven voor je gemaakt, die je direct kunt gebruiken in de klas. Laat je inspireren en gebruik eens een andere werkvorm!

Naar de lesbrieven

Duimpjes

Lesideeën

Wil je jouw studenten extra aan het denken zetten? Laat je inspireren door collega-docenten. Bekijk de lesideeën uit de praktijk die jouw lessen nóg leuker maken. Met deze tips kun je direct aan de slag.

Bekijk de lesideeën

Spoken Word posters

Wil je jouw studenten inspireren? In samenwerking met het Rijksmuseum en Spoken Word Artist Rachel Rumai ontwikkelden we een reeks posters. Laat je inspireren.

Bekijk de posters

Ideeën

Kennis & Tools

Alle informatie over onze digitale omgeving eDition, maatwerkboeken, opbouw van onze methodes, instructievideo's en meer op een plek. Vind alle informatie die je nodig hebt.

Alles op een rij

ThiemeMeulenhoff

Vliegend van start

Besluit je over te stappen, dan zorgen wij ervoor dat je vliegend van start kunt met de methode.
Benieuwd hoe andere docenten de overstap ervaarden? Ze delen hun ervaring.

Ga ook goed van start

Flexibel onderwijs met eDition