Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

De groei-mindset als basishouding

Ik kan het nóg niet in plaats van ik kan het niet.
Rekenen is ook emotie en beleving en die emotie kun jij als leerkracht beïnvloeden.

Lees meer over deze visie

Verwerkingssoftware Engels

Met de verwerkingssoftware voor groep 5-8 kunnen je leerlingen opdrachten (en toetsen) digitaal maken en worden de antwoorden automatisch verwerkt. Zo benut je de digitale mogelijkheden optimaal en bespaar je jezelf flink wat tijd.
Lees meer

Kennis & inspiratie

Spelend leren & lerend spelen

Het vakblad HJK draait om de wereld van het jonge kind. Werk je in het onderwijs of de kinderopvang met kinderen van 3 tot 8 jaar? Vakblad HJK (Het Jonge Kind) geeft je vakinformatie over ontwikkeling, opvoeding en onderwijs aan jonge kinderen.

Dé basis voor het basisonderwijs

Het vakblad JSW houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het basisonderwijs – al vanaf 1913! JSW biedt een breed en actueel aanbod van onderwerpen, praktijkgericht, duidelijk en toegankelijk. Met dit vakblad sta je sterk in je vak.

Leerkrachten vertellen

Lees meer
Ken je het verhaal van de leerkracht die meer uren in een dag wil hebben? Of die van de leerkracht die meer armen wil hebben? En de leerkracht die zichzelf wil klonen dan? Of meer ogen wil hebben? Download het gratis verhalenboekje

Zelfstandig werken

Zelfstandig werken | Methode-onafhankelijk lesmateriaal | ThiemeMeulenhoff

Ik doe het zelf!

Met onze methode-onafhankelijke lesmaterialen kan elke leerling geheel zelfstandig aan de slag. En op eigen niveau werken. Zo blijft ieder kind met plezier leren, van de zorgleerling tot zijn hoogbegaafde klasgenoot. Of het nu gaat om het extra oefenen van woordenschat, verrijkend lesmateriaal over vreemde talen of het bijspijkeren van basisvaardigheden rekenen: oefenen op een speelse en effectieve manier is het uitgangspunt.
Lees meer

Contact en ondersteuning

lees verder