top
delen
Basisonderwijs ThiemeMeulenhoff

Met de juiste voeding komt iedereen tot bloei

Met de juiste voeding en verzorging komt het talent van iedere leerling tot bloei.

Het maakt niet uit welk talent. De verzorging geef jij, de voeding zijn wij. Bekijk en probeer onze voeding bestaande uit leermiddelen voor rekenen, taal, spelling en Engels. 
ThiemeMeulenhoff - Talenten laten bloeien in het basisonderwijs
Bestel gratis materiaal van:
  • Taalverhaal.nu - Eenvoudig meer leerrendement voor elke leerling
  • Alles telt. - Omdat elke leerling telt
  • Take it easy - Dé digitale methode voor groep 1 t/m 8
  • Got it?! - Extra uitdaging voor rekenen en taal
  • Lessen ‘Filosoferen met Bas haring’ en ‘Helder denken’ - Vaardigheden voor de 21e eeuw
  • Mijn talent?! - Leer leerlingen hun talenten kennen

Vraag gratis aan
Groen licht digitaal leren

Is jouw school klaar voor digitaal leren?

Download de handige checklist

Digitale leerkracht- en leerlingprogramma’s nemen steeds vaker een centrale plek in het lesprogramma in. De ICT-infrastructuur moet berekend zijn op het groeiend gebruik en belang van online applicaties. Daarvoor hebben de educatieve uitgeverijen, basisschoolleveranciers en netwerkleveranciers een handige checklist voor jou ontwikkeld. Deze geeft snel inzicht in de factoren die de performance van de (educatieve) softwareprogramma’s beïnvloeden. Download de checklist op Groenlichtvoordigitaalleren.nl en lees hoe ICT-collega´s met de ICT-uitdagingen omgaan.

Reactie op RTL Nieuws 

“Privégegevens leerlingen basisschool massaal doorgespeeld naar uitgevers”

De Groep Educatieve Uitgeverijen (GEU), waar ook ThiemeMeulenhoff bij aangesloten is, vindt het van groot belang dat de privacy van leerlingen en leerkrachten te allen tijde goed gewaarborgd is. Privacy in relatie tot leermiddelen is dan ook één van onze belangrijkste aandachtsgebieden. Het werken met digitale leermiddelen is alleen mogelijk wanneer de privacy van zowel leerling als leerkracht gegarandeerd is. 

Lees de gezamenlijke reactie van de educatieve uitgeverijen op de berichtgeving over privégegevens leerlingen basisschool.

Educatieve uitgeverijen, waaronder ThiemeMeulenhoff, die digitale leermiddelen aanbieden zijn zich er zeer van bewust dat minderjarige leerlingen en jongeren een kwetsbare groep vormen, ook op het punt van bescherming van hun persoonsgegevens. Wij maken daarover afspraken binnen onze brancheorganisatie Groep Educatieve Uitgeverijen. Lees meer informatie over privacy met betrekking tot leermiddelen.

Methodes uitgelichtalles telt

Samen leren vernieuwen

Of je nu wilt werken met boeken, met een combinatie van boeken & digitaal of op een volledig digitale basis. Wij ondersteunen je met lesmaterialen en bij het vernieuwen van het leren op je school. Zo zorgen we samen voor de beste leerresultaten. Wij gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken welke leeroplossing het beste bij je past.