top
delen
Basisonderwijs ThiemeMeulenhoff

Samen leren vernieuwen

Of je nu wilt werken met boeken, met een combinatie van boeken & digitaal of op een volledig digitale basis. Wij ondersteunen je met lesmaterialen en bij het vernieuwen van het leren op je school. Zo zorgen we samen voor de beste leerresultaten. Wij gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken welke leeroplossing het beste bij je past.

Reactie op RTL Nieuws 

“Privégegevens leerlingen basisschool massaal doorgespeeld naar uitgevers”

De Groep Educatieve Uitgeverijen (GEU), waar ook ThiemeMeulenhoff bij aangesloten is, vindt het van groot belang dat de privacy van leerlingen en leerkrachten te allen tijde goed gewaarborgd is. Privacy in relatie tot leermiddelen is dan ook één van onze belangrijkste aandachtsgebieden. Het werken met digitale leermiddelen is alleen mogelijk wanneer de privacy van zowel leerling als leerkracht gegarandeerd is. 

Lees de gezamenlijke reactie van de educatieve uitgeverijen op de berichtgeving over privégegevens leerlingen basisschool.

Educatieve uitgeverijen, waaronder ThiemeMeulenhoff, die digitale leermiddelen aanbieden zijn zich er zeer van bewust dat minderjarige leerlingen en jongeren een kwetsbare groep vormen, ook op het punt van bescherming van hun persoonsgegevens. Wij maken daarover afspraken binnen onze brancheorganisatie Groep Educatieve Uitgeverijen. Lees meer informatie over privacy met betrekking tot leermiddelen.

Methodes uitgelichtalles telt