Hulp bij inloggen     winkelwagen

#goedvanstart #nieuwschooljaar #lekkerstarten

Ga of wil je dit schooljaar starten met één van onze lesmethodes? Bestel het lesmateriaal eenvoudig online, meld je aan voor een starttraining of neem contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar!

direct-bestellen
ThiemeMeulenhoff

Uitgelicht

sidla logo

Spelling in de lift adaptief - Snel en doelgericht naar een volgend spellingniveau!

lees verder
klaar voor de start

Klaar voor de start - Einddoelenschrift rekenen

lees verder
logo pit

Pit – Plezier in taal

lees verder

Kennis & inspiratie

Spelend leren & lerend spelen

Het vakblad HJK draait om de wereld van het jonge kind. Werk je in het onderwijs of de kinderopvang met kinderen van 3 tot 8 jaar? Vakblad HJK (Het Jonge Kind) geeft je vakinformatie over ontwikkeling, opvoeding en onderwijs aan jonge kinderen.

Dé basis voor het basisonderwijs

Het vakblad JSW houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het basisonderwijs – al vanaf 1913! JSW biedt een breed en actueel aanbod van onderwerpen, praktijkgericht, duidelijk en toegankelijk. Met dit vakblad sta je sterk in je vak.

HJK Congres 'Spelen met ruimte' groot succes

Op woensdag 28 september was de 6e editie van het Landelijk congres Het Jonge Kind van AOb en HJK. Het thema was 'Spelen met ruimte'. Klik hier voor een verslag en om de presentaties van verschillende workshops te bekijken.

Meer informatie en aanmelden
hjk congres

Gepersonaliseerd en digitaal leren met de verwerkingssoftware

Bij de nieuwste methodes van ThiemeMeulenhoff start je gemakkelijk met gepersonaliseerd leren en digitaal werken. Met de verwerkingssoftware kunnen leerlingen zelfstandig aan de slag en als leerkracht heb je live inzicht in de voortgang en de resultaten.

Lees verder

Digibord tips!

Lees meer

Je bent leerkracht in het basisonderwijs en werkt vast veel met het digibord. In deze video’s geeft Lucy tips en trics om nog beter te werken met het digibord. Ze vertelt over de navigatietool maar ook hoe je gemakkelijk een splitscreen krijgt.

Bekijk de tips!
Digibord |Thiememeulenhoff
starttraining

Beginnen met een starttraining?

Het is mogelijk om een starttraining te boeken bij jou op school. Meer informatie?

Contact en ondersteuning

lees verder