Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

#AllesteltQ #Rekenen #GrowthMindset

De wereld verandert en daarmee ook het rekenonderwijs. Alles telt Q is een rekenmethode die uitgaat van kansen!

Lees meer
Rekenmiddagen Alles telt Q

Les geven op afstand

Support bij lesgeven op afstand

Inmiddels zijn de scholen weer voorzichtig geopend maar krijgen veel leerlingen nog gedeeltelijk les op afstand. Graag ondersteunen we jou en je leerlingen bij je lessen. We hebben een pagina met informatie over onze leermiddelen, afstandsonderwijs (lesgeven en leren op afstand) en lestips en extra oefeningen voor in jouw lessen. Voor vragen staan we zoals altijd voor je klaar! Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Lesgeven op afstand
ThiemeMeulenhoff

Tips voor ouders

Hoe help je jouw kind met thuisonderwijs?

De scholen zijn weer deels geopend, maar ook lesgeven op afstand blijft de komende tijd de norm. Zoek je als ouder tips voor leerzame spellen en opdrachten om je kind te helpen bij het thuisonderwijs? We hebben een pagina met informatie, tips en extra oefeningen om jouw kind (deels zelfstandig) te helpen.

Tips voor ouders

Uitgelicht

Alles telt Q

Alles Telt Q – Rekenen met de groei-mindset als basishouding

lees verder
Lesmethode Engels | Basisonderwijs | Take it easy

Take it easy – Engels leren was nog nooit zo easy

lees verder
Z held

Zelfstandig werken - ik doe het lekker zelf

lees verder

Kennis & inspiratie

Spelend leren & lerend spelen

Het vakblad HJK draait om de wereld van het jonge kind. Werk je in het onderwijs of de kinderopvang met kinderen van 3 tot 8 jaar? Vakblad HJK (Het Jonge Kind) geeft je vakinformatie over ontwikkeling, opvoeding en onderwijs aan jonge kinderen.

Dé basis voor het basisonderwijs

Het vakblad JSW houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het basisonderwijs – al vanaf 1913! JSW biedt een breed en actueel aanbod van onderwerpen, praktijkgericht, duidelijk en toegankelijk. Met dit vakblad sta je sterk in je vak.

Contact en ondersteuning

lees verder