Home
Basisonderwijs
Verkeer

Schoolverkeersexamen

Groep 7 & 8

Verkeer

Schoolverkeersexamen

  • Al 60 jaar het meest verkochte lesmateriaal om het schoolverkeersexamen te oefenen
  • Het oefenboek sluit elk jaar aan bij het verkeersthema van dat jaar. Lekker actueel!
  • Met opzoek, oefen- en antwoordboek, maar ook digitale (verwerkings)software!
Bestel een proeflicentie

Oefenen en slagen voor het verkeersexamen

Oefenen én slagen voor het schoolverkeersexamen? Dat kan met het lespakket van ThiemeMeulenhoff! Het lesmateriaal, dat bestaat uit een opzoekboek, oefenboek en antwoordenboek, wordt jaarlijks geactualiseerd in het verkeersthema van dat jaar. Het sluit daarom goed aan op de belevingswereld van leerlingen in het basisonderwijs. Zij kunnen gemakkelijk zelf aan de slag gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om klassikaal te werken. Dit is niet voor niks al 60 jaar het meest verkochte lesmateriaal om het schoolverkeersexamen te oefenen!

Bekijk het lesmateriaal

Bekijk hier het Schoolverkeersexamen lesmateriaal

Lesmateriaal

Schoolverkeersexamen 2022-2023 Oefenboekje

9789006815788

Schoolverkeersexamen Opzoekboek groep 7/8 2e druk

9789006661248

Lekker actueel lesmateriaal!

Krijg je voorrang als je van rechts komt? Wat betekent dat verkeersbord met dat grote kruis? En mag je op deze stoep eigenlijk wel skeeleren? Het lesmateriaal van Schoolverkeersexamen van ThiemeMeulenhoff wordt jaarlijks vernieuwd. Zo sluit de inhoud aan bij het verkeersthema van dat jaar. Lekker actueel dus!

In het Oefenboek staan oefeningen met herkenbare verkeerssituaties voor leerlingen. In het Opzoekboek controleren de leerlingen of hun gegeven antwoord goed is en lezen ze meer over de oefening en verkeerssituatie. Makkelijk én zelfstandig. Het Antwoordenboek is speciaal voor de leerkracht. Bekijk hier het lesmateriaal.

Schoolverkeersexamen lesmateriaal bestellen?

Het lesmateriaal van Schoolverkeersexamen is snel en eenvoudig te bestellen via Educatheek en schoolleveranciers De Rolf Groep, Heutink en Reinders. Lees hier meer over de bestelprocedure en bekijk de prijslijst.

Bekijk de bestelprocedure

Geef les zoals jij dat wilt!

Laat je leerlingen zelf aan de slag gaan met het opzoek-, oefen- en antwoordenboek? Of werk je liever klassikaal en digitaal? Kies dan voor de digitale leeromgeving, met het digibord en de verwerkingssoftware. Hierin zijn verschillende vraagtypes toegevoegd, zodat jouw leerlingen op een interactieve manier leren en oefenen. Bovendien heb je als leerkracht nu met één klik op de knop een overzicht van de voortgang en resultaten, zowel op individueel- als op groepsniveau.

Boeken

  • In het Oefenboek staan oefeningen met verkeerssituaties
  • In het Opzoekboek ontdekken leerlingen of hun antwoord goed is en krijgen zij meer uitleg
  • Het Antwoordenboek is speciaal voor de leerkracht

Licenties

  • Digitaal les- en oefenmateriaal op het digibord
  • Digitaal oefenen met de verwerkingssoftware
  • Bekijk voortgang en resultaten met één druk op de knop

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist