Home
Basisonderwijs

Methodespecialisten

Methodespecialisten

HEADING_1

Maak kennis met onze methodespecialisten

Met al je vragen over (de aanschaf van) een methode, kennismakingen en trainingen kun je bij ThiemeMeulenhoff bij je eigen contactpersoon terecht. Onze methodespecialisten stellen zich hieronder graag aan je voor! Wil je direct een afspraak maken bij jouw eigen methodespecialist? Vul dan de postcode-check in om direct naar de pagina van jouw methodespecialist te gaan.

Is jouw methodespecialist niet beschikbaar op het door jou gewenste tijdstip? Stuur dan een mail naar binnendienstpo@thiememeulenhoff.nl, zodat we een andere specialist aan je kunnen koppelen.

Ina Schipper (regio Oost-Nederland)

Ik ben Ina Schipper. Als methodespecialist bij ThiemeMeulenhoff vertel ik je graag alles over onze methodes voor het basisonderwijs. Als voormalig leerkracht weet ik als geen ander hoe het is om met een nieuwe methode te werken en waar je op moet letten bij het kiezen van nieuw lesmateriaal.

Lees meer en maak een afspraak

Koene van Rossum (regio Midden- en Zuid-Nederland)

Ik ben Koene van Rossum. Als methodespecialist ga ik langs bij scholen om ze alles te vertellen over de methodes voor het basisonderwijs van ThiemeMeulenhoff. Voordat ik bij ThiemeMeulenhoff werkte, stond ik voor de klas. Door de ervaringen die ik opdeed tijdens mijn tijd als leerkracht, weet ik goed waar scholen behoefte aan hebben bij het kiezen van een nieuwe methode. Ik kom graag langs om je alles te vertellen over onze methodes.

Lees meer en maak een afspraak

Michiel van der Hart regio Midden- en West-Nederland

Mijn naam is Michel van der Hart. Scholen een goed beeld geven van onze methodes is het doel van mijn presentaties. In mijn presentaties sta ik uitgebreid stil bij de inhoud van de methodes voor het basisonderwijs van ThiemeMeulenhoff. Ook nadat ik langs ben geweest bij een school, houd ik regelmatig contact en vind ik het belangrijk dat scholen mij goed weten te vinden.

Lees meer en maak een afspraak

Liejanne Nijmeijer (regio Noord-Nederland)

Mijn naam is Liejanne Nijmeijer. Door mijn brede ervaring als accountmanager voor verschillende onderwijsinstellingen weet ik goed hoe scholen geïnformeerd willen worden. Het kiezen van een nieuwe methode is iets waar veel tijd voor nodig is en die tijd neem ik ook. Samen met een school bekijk ik of onze methodes bij de visie van de school passen.

Lees meer en maak een afspraak