Meer informatie

Inspiratiepakket Alles telt Q

HEADING_1

Wat leuk dat je meer wil lezen over Alles telt Q! We hopen dat het inspiratiepakket je nu al heeft geïnspireerd om jouw lessen nog leuker te maken. Op deze pagina lees je meer over de achtergrond van Alles telt Q en kom je erachter hoe je de methode nóg beter leert kennen door middel van een webinar of proefpakket. Heb je vragen voor ons? Twijfel niet en neem contact op met onze klantenservice of plan direct een afspraak in met jouw methodespecialist.

DÉ REKENMETHODE WAAR HET KIND ECHT CENTRAAL STAAT

Alles telt Q is dé rekenmethode voor groep 1 tot en met 8 in het basisonderwijs, waarin het kind écht centraal staat en de leerkracht maximale ondersteuning krijgt om dit te bereiken. Naast de essentiële basiskennis en vaardigheden leren kinderen met Alles telt Q rekenproblemen oplossen die ze in het dagelijks leven tegenkomen. Met humor, bewegend leren en het uitgangspunt ‘fouten maken mag’ zorgen we ervoor dat kinderen zelfverzekerd en met plezier leren rekenen.

Meer weten over Alles telt Q? Schrijf je in voor een gratis online webinar.

MELD JE AAN VOOR DE ALLES TELT Q WEBINARS

Ga jij je dit schooljaar oriënteren op een nieuwe rekenmethode? Maak dan kennis met Alles telt Q en volg gratis een webinar! Onze methodespecialist vertelt je alles over de visie van Alles telt Q op rekenonderwijs, laat je de materialen zien en legt uit hoe jij met met Alles telt Q aan de slag kunt!

Meld je aan voor een webinar

Opbouw en differentiatie

Alles telt Q zorgt voor een heldere structuur, overzicht en handvatten. De methode heeft een jaarprogramma van 36 weken. Het jaar is verdeeld in zes blokken van zes weken: vijf lesweken en één toetsweek. Met Alles telt Q werk je aan 1 lesdoel per 2 lessen. Ook kun je iedere leerling genoeg uitdaging bieden met behulp van convergente differentiatie.

Meer lezen over differentiatie en de opbouw van Alles telt Q? Lees hier verder over de methode.

Bestel het gratis Alles telt Q proefpakket

Alles telt Q biedt alle materialen om optimaal rekenonderwijs te kunnen geven. Wil je Alles telt Q zelf beoordelen? Bestel gratis een proefpakket en een proeflicentie voor groep 1-8 of probeer Alles telt Q uit met de proeflessen. 

Bestel het pakket

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist