Bestel het gratis Alles telt Q

Inspiratiepakket

HEADING_1

Wat leuk dat je interesse hebt in het Alles telt Q inspiratiepakket! We willen jou als leerkracht, en jouw leerlingen, inspireren om rekenonderwijs te zien, net zoals wij dat doen: vol plezier! Ook als het soms even tegenzit. Met humor, bewegend leren en het uitgangspunt ‘fouten maken mag’, zorgen we er samen voor dat kinderen zelfverzekerd en met plezier leren rekenen. Klaar om geïnspireerd te worden? We laten je graag kennismaken met dé rekenmethode voor het basisonderwijs met een pakket vol inspiratiemateriaal voor jouw rekenlessen.

Wat zit er in het inspiratiepakket?

In het inspiratiepakket vind je items die motiveren, inspireren en je ook informeren over ons rekenonderwijs. In het pakket vind je onder andere: 

  • Een buitenspeelwaaier vol rekenlessen van groep 1 tot en met 8; 

  • Stickers om je leerlingen mee te belonen en aan te moedigen; 

  • Complimentenkaarten om uit te delen aan je collega's, leerlingen of iemand anders; 

  • Alles wat je wilt weten over onze rekenmethode Alles telt Q; 

  • En meer leuke verrassingen! 

Waarom een inspiratiepakket?

Alles wat je in dit inspiratiepakket vindt is direct te herleiden naar onze rekenmethode Alles telt Q. Dit is dé rekenmethode voor groep 1 tot en met 8 in het basisonderwijs waarin het kind écht centraal staat, en de leerkracht maximale ondersteuning krijgt om dit te bereiken. Naast de essentiële basiskennis en vaardigheden, leren kinderen met Alles telt Q rekenproblemen oplossen die ze in het dagelijks leven tegenkomen.  Maak je (nog) geen gebruik van onze methode? Ook dan willen we je helpen jouw leerlingen centraal te zetten.  

Vraag het Alles telt Q inspiratiepakket hier aan

Vul onderstaande gegevens in en we versturen het inspiratiepakket zo snel mogelijk. Je ontvangt een track & trace link op het door jou opgegeven e-mailadres. 

Ons team helpt je graag verder

Ons team helpt je graag verder

Methodespecialisten basisonderwijs

033 - 44 83 800
Stuur een email