Werken met Alles telt Q

  Gratis proefpakket
  Opbouw en structuur - Verdiepingspagina ATQ - Alles telt Q - PO

  De opbouw en structuur van Alles telt Q

  Alles telt Q zorgt voor een heldere structuur, overzicht en handvatten. De methode heeft een jaarprogramma van 36 weken. Het jaar is verdeeld in zes blokken van zes weken: vijf lesweken en één toetsweek. Met Alles telt Q werk je aan 1 lesdoel per 2 lessen.

  Differentiatie - Verdiepingspagina ATQ - Alles telt Q - PO

  Differentiëren met rekenmethode Alles telt Q

  In Alles telt Q werk je met convergente differentiatie. De hele groep werkt aan dezelfde doelen maar in de verwerking differentieer je. Zo is er extra instructie voor zowel maat- als plusleerlingen.

  Lees meer over differentiatie met Alles telt Q
  Eigenaarschap - Verdiepingspagina ATQ - Alles telt Q - PO

  Eigenaarschap, grip op je eigen leerproces met Alles telt Q

  Met Alles telt Q leren kinderen niet alleen goed rekenen ze krijgen ook grip op hun eigen leerproces. Door de hele methode zitten diverse elementen om eigenaarschap te stimuleren.

  Rekenplezier - Verdiepingspagina ATQ - Alles telt Q - PO

  Focus op rekenplezier met Alles telt Q

  Alles draait bij Alles telt Q om rekenplezier! Om kinderen te leren rekenen, is het belangrijk dat ze er plezier in hebben. Dat betekent niet dat rekenen alleen maar leuk is, want soms is het flink doorbijten. En fouten maken mag, maar leerlingen moeten wel weten: als ik een fout maak, is dat niet het einde van de wereld. Alles telt Q straalt dat uit en focust op plezier.

  Digitaal werken - Verdiepingspagina ATQ - Alles telt Q - PO

  Digitaal werken met Alles telt Q

  Of je op papier of digitaal met Alles telt Q werkt, je hebt altijd toegang tot ál het digitale materiaal. Zo is er de cockpit voor de leerkracht en de verwerkingssoftware voor de leerlingen. Ook zijn er diverse games voor het automatiseren en memoriseren.

  Methodepagina - Alles telt Q - PO

  Alles telt Q inkijken of meer lezen?

  Wil je meer weten over Alles telt Q? Op de methodepagina blader je door het lesmateriaal heen, vind je een link naar de Alles telt Q-podcast, kun je je aanmelden voor een webinar en lees je een gebruikerservaring van een school die al met Alles telt Q werkt. Klik hier om naar de methodepagina te gaan.

  Bestel het gratis Alles telt Q proefpakket

  Alles telt Q biedt alle materialen om optimaal rekenonderwijs te kunnen geven. Wil je Alles telt Q zelf beoordelen? Bestel gratis een proefpakket en een proeflicentie voor groep 1-8 of probeer Alles telt Q uit met de proeflessen. 

  Bestel het pakket
  Ons team helpt je graag verder

  Ons team helpt je graag verder

  Methodespecialisten basisonderwijs

  033 - 44 83 800
  Stuur een email