Hulp bij inloggen     winkelwagen
Rekenmethode | Basisonderwijs | Alles telt Q | ThiemeMeulenhoff

Alles telt Q Rekenen voor het basisonderwijs

Aansluiting Alles telt Q en andere rekenprogramma's

Werk je met het Rekenmuurtje van Bareka of Met Sprongen Vooruit? In Alles telt Q vind je volledig uitgewerkte schema’s met handreikingen waar je Bareka en Met Sprongen Vooruit binnen het gebruik van Alles telt Q kunt benutten.

Bareka

Veel scholen maken gebruik van het rekenmuurtje van Bareka. Bareka is een online toets- en oefenprogramma dat zich onder andere richt op het automatiseren en memoriseren van rekenopgaven.
Uniek in Alles telt Q is dat Bareka volledig is geïntegreerd. Je hoeft het dus niet als los programma’s naast de methode te gebruiken. Daarnaast bieden we Bareka en Alles telt Q gebruikers een aantrekkelijke korting.
Onderaan deze pagina vind je 2 documenten waarin je precies kunt zien hoe Bareka in Alles telt Q zit verweven.

GOED NIEUWS!
Werk je op school met het rekenmuurtje van Bareka en zoek je een rekenmethode die daar perfect op aansluit? Dan kies je voor Alles telt Q! Je ontvangt dan vanaf schooljaar 2021-2022 maar liefst 20% korting op je jaarlicentie van Bareka!
Je ziet tot op lesniveau de aansluiting op het rekenmuurtje van Bareka en weet precies wanneer je welke toetsen moet afnemen. Op die manier heb je inzicht in waar je leerlingen op dat moment staan in het automatiseringsproces en kun je vroegtijdig moeilijkheden signaleren, voordat ze daadwerkelijk tot problemen leiden. Samen met de leerling bepaal je de vervolgstappen en activiteiten om verder te komen in het leerproces. De leerling kan bijvoorbeeld aan de slag met de automatiseringspellen van Alles telt Q of de andere spellen die op de markt zijn en aansluiten bij Bareka. Vanaf januari 2021 vind je in de cockpit aanwijzingen hoe dit werkt voor jouw rekenlessen.
Maak je al gebruik van Alles telt Q maar nog niet van Bareka? Ook dan krijg je vanaf schooljaar 2021-2022 maar liefst 20% korting op een jaarlicentie.

Met Sprongen Vooruit

Via onderstaand document zie je precies bij welk blok en bij welke les je de rekenspellen van Met Sprongen Vooruit kunt inzetten.