Hulp bij inloggen     winkelwagen

Take it easy Engels voor het basisonderwijs

Schooljaar 2019-2020: een vrijwel geheel vernieuwd Take it easy!

Om actueel te blijven en ook de komende jaren goed bij de belevingswereld van jouw leerlingen te blijven aansluiten, was het nu tijd om inhoudelijk alle 24 filmpjes aan te passen. Evenals nieuwe voice-overs voor de co-teachers. Verder komen er digitale (thema)woordkaarten in het assortiment, ruim 800 exemplaren, kosteloos.

Deze inhoudelijke actualisering in de digibordsoftware werkt door in al onze materialen. Dit betekent dat er voor komend schooljaar vernieuwde werk- en antwoordschriften komen, nieuwe handleidingen, nieuwe toetsen en een nieuw toetsschrift (voorheen Taalportfolio). Zaak dus om voor je jaarbestelling de juiste materialen (nieuwe isbn’s) te bestellen!

Nieuwsgierig naar alle vernieuwingen voor groep 5-8? En de eventuele veranderingen voor je jaarbestelling? Klik hier dan links op de relevante onderdelen. Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Bestel tijdig alle nieuwe materialen, zodat je na de zomer meteen van alle voordelen van het vernieuwde Take it easy kunt genieten!