Home
Basisonderwijs
Verkeer
Schoolverkeersexamen

Wat biedt het Schoolverkeersexamen lespakket?

Wat biedt het lespakket?

Lekker actueel lesmateriaal!

Krijg je voorrang als je van rechts komt? Wat betekent dat verkeersbord met dat grote kruis? En mag je op deze stoep eigenlijk wel skeeleren? Het lesmateriaal van Schoolverkeersexamen van ThiemeMeulenhoff wordt jaarlijks vernieuwd. Zo sluit de inhoud aan bij het verkeersthema van dat jaar. Lekker actueel dus!

In het Oefenboek staan oefeningen met herkenbare verkeerssituaties voor leerlingen. In het Opzoekboek controleren de leerlingen of hun gegeven antwoord goed is en lezen ze meer over de oefening en verkeerssituatie. Makkelijk én zelfstandig. Het Antwoordenboek is speciaal voor de leerkracht. Bekijk hier het lesmateriaal.

Digitaal verkeersexamen doen?

Maak je gebruik van het digitaal VVN Verkeersexamen? Dan is het handig om gebruik te maken van de digitale oefen- en verwerkingssoftware. Laat jouw leerlingen oefenen met het digibord. Met één klik zie je hier de juiste antwoorden van een oefening. Zo neem je de oefeningen en antwoorden eenvoudig door met je leerlingen. Daarnaast zie je direct de voortgang en de resultaten, zowel individueel als klassikaal! 

Schoolverkeersexamen lesmateriaal bestellen?

Het lesmateriaal van Schoolverkeersexamen is snel en eenvoudig te bestellen via Educatheek en schoolleveranciers De Rolf Groep, Heutink en Reinders. Lees hier meer over de bestelprocedure en bekijk de prijslijst.

Bekijk de bestelprocedure
Ons team helpt je graag verder

Ons team helpt je graag verder

Methodespecialisten basisonderwijs

033 - 44 83 800
Stuur een email