voor het basisonderwijs

Verkeer

HEADING_1

Verkeer voor het basisonderwijs

Krijg je voorrang als je van rechts komt? Wat betekent dat bord met dat grote kruis? En mag ik op deze stoep eigenlijk wel skeeleren? De verkeerservaring die kinderen in de basisschoolleeftijd opdoen, is van levensbelang. Veel basisscholen doen daarom (digitaal) verkeersexamen. En daar moet door de leerlingen natuurlijk voor geleerd en geoefend worden!

Schoolverkeersexamen

Oefenen én slagen voor het schoolverkeersexamen? Dat kan met het lespakket van ThiemeMeulenhoff! Het lesmateriaal, dat bestaat uit een opzoekboek, oefenboek en antwoordenboek, wordt jaarlijks geactualiseerd in het verkeersthema van dat jaar. Het sluit daarom goed aan op de belevingswereld van de leerlingen. Zij kunnen gemakkelijk zelf aan de slag gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om klassikaal te werken. Het is niet voor niets dat dit al 60 jaar het meest verkochte lesmateriaal is om voor het schoolverkeersexamen te oefenen!

Bekijk Schoolverkeersexamen

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist