Home
Basisonderwijs
Verkeer
Schoolverkeersexamen

Bestelprocedure Schoolverkeersexamen

Bestelprocedure voor Schoolverkeersexamen

Bestel schoolverkeersexamen bij je leverancier

Alle materialen (boeken en licenties) van Oefenen voor het schoolverkeersexamen bestel je bij je schoolleverancier. De boeken worden door de leverancier naar je opgestuurd. De toegang tot de licenties in Basispoort worden na aanvraag voor je klaargezet. Je kunt Oefenen voor het schoolverkeersexamen bestellen via de volgende schoolleveranciers: De Rolf Groep, Heutink, Reinders, Educatheek en Miba. Klik op de onderstaande links om dit te doen.

Bestel Schoolverkeersexamen bij De Rolf Groep

Alle materialen (boeken en licenties) van Oefenen voor het schoolverkeersexamen bestel je bij je schoolleverancier. De boeken worden door de leverancier naar je opgestuurd. De toegang tot de licenties in Basispoort worden na aanvraag voor je klaargezet.  Klik hier om Oefenen voor het Schoolverkeersexamen te bestellen bij De Rolf Groep!

Bestel bij De Rolf Groep

Bestel Schoolverkeersexamen bij Heutink

Alle materialen (boeken en licenties) van Oefenen voor het schoolverkeersexamen bestel je bij je schoolleverancier. De boeken worden door de leverancier naar je opgestuurd. De toegang tot de licenties in Basispoort worden na aanvraag voor je klaargezet.  Klik hier om Oefenen voor het Schoolverkeersexamen te bestellen bij Heutink.

Bestel bij Heutink

Bestel Schoolverkeersexamen bij Reinders

Alle materialen (boeken en licenties) van Oefenen voor het schoolverkeersexamen bestel je bij je schoolleverancier. De boeken worden door de leverancier naar je opgestuurd. De toegang tot de licenties in Basispoort worden na aanvraag voor je klaargezet.  Klik hier om Oefenen voor het Schoolverkeersexamen te bestellen bij Reinders.

Bestel bij Reinders

Bestel Schoolverkeersexamen bij Educatheek

Alle materialen (boeken en licenties) van Oefenen voor het schoolverkeersexamen bestel je bij je schoolleverancier. De boeken worden door de leverancier naar je opgestuurd. De toegang tot de licenties in Basispoort worden na aanvraag voor je klaargezet.  Klik hier om Oefenen voor het Schoolverkeersexamen bij de Educatheek.

Bestel in Educatheek

Bestel Schoolverkeersexamen bij Miba

Alle materialen (boeken en licenties) van Oefenen voor het schoolverkeersexamen bestel je bij je schoolleverancier. De boeken worden door de leverancier naar je opgestuurd. De toegang tot de licenties in Basispoort worden na aanvraag voor je klaargezet.  Klik hier om Oefenen voor het Schoolverkeersexamen bij Miba.

Bestel bij Miba

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist