Groep 7 en 8

Taal voor het basisonderwijs

Got it

  • Online (adaptieve) leerroute op maat
  • Extra uitdaging op het gebied van taal en rekenen (ideaal voor plusleerlingen)
  • Bespaar tijd en verhoog het leerrendement van jouw leerlingen
Gratis proefpakket

Dé adaptieve (online) leeromgeving

Wil je plusleerlingen uit groep 7 en 8 een extra uitdaging geven op het gebied van taal en rekenen, zonder dat het je veel tijd kost? Kies dan voor Got it! Got it is een adaptieve online oefenomgeving: iedere leerling krijgt een individueel oefenpakket gebaseerd op zijn of haar instaptoets. Zo verhoog je echt het leerrendement van jouw leerlingen! Lees hieronder meer over Got it Taal en Got it Rekenen.

Got it Taal

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor taal, met een doorlopende leerlijn? Wil je plusleerlingen uit groep 7 en 8 een extra uitdaging geven op het gebied van de Nederlandse taal, zonder dat het je veel tijd kost? Kies dan voor Got it Taal, een adaptieve online leer- en oefenomgeving. Iedere leerling krijgt een individueel oefenpakket gebaseerd op zijn instaptoets. Zo verhoog je echt het leerrendement van jouw leerlingen!

Ik zet Got it in als additioneel materiaal voor ‘begaafde’ leerlingen. Kinderen die met succes de rekenstof van de methode doorlopen en al behoorlijk kunnen begrijpend lezen. Got it vervangt het extra materiaal (de kopieerbladen), maar dan op een veel hoger niveau. De kracht zit in de uitdaging voor de leerling en het gemak voor de leerkracht. Je bent af van het alsmaar zoeken naar werkjes, die vaak op hetzelfde neerkomen. Je hebt geen tijd om zelf als leerkracht uitdagender werk te zoeken en uit te leggen.

M. Kuyper

Leerkracht op basisschool De Kameleon in Den Haag

Got it Rekenen

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor rekenen, met een doorlopende leerlijn? Of wil je plusleerlingen uit groep 7 en 8 een extra uitdaging geven op het gebied van rekenen, zonder dat het je veel tijd kost? Kies dan voor Got it Rekenen, een adaptieve online leer- en oefenomgeving. Iedere leerling krijgt een individueel oefenpakket gebaseerd op zijn instaptoets. Zo verhoog je echt het leerrendement van jouw leerlingen!

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist