Home
Basisonderwijs
Taal
Got it

Zo werkt Got it Taal

Zo werkt Got it Taal

  Gratis proefpakket
  Leerlingomgeving - Verdiepingspagina Got it - PO

  De leerlingomgeving van Got it

  Got it heeft een uitgebreid leerlingendashboard. Hierop kunnen leerlingen hun eigen voortgang zien. Ook zien zij hoeveel procent van de stof ze al beheersen. Elke leerling begint met een uitgebreide instaptoets. Hiermee stelt Got it het persoonlijke taalniveau vast. De resultaten van de toets bepalen welk individueel programma Got it aanbiedt. De kenniskaart geeft per domein precies weer welk percentage van de stof de leerling al beheerst. Het werk wat de leerling heeft gedaan ziet hij direct terug in de kenniskaart. Elk stadium bestaat uit opdrachten, uitlegfilmpjes en theorie. Als een leerling een onderwerp volledig beheerst, biedt Got it een pakket aan met onderhoudsopdrachten. Zo oefent de leerling die onderwerpen waarop hij nog niet voldoende scoort én onderhoudt dat wat hij al weet.

  Leerkrachtomgeving - Verdiepingspagina Got it - PO

  De leerkrachtomgeving van Got it

  Got it biedt overzicht, controle en sturing voor de leerkracht. Op het uitgebreide en gebruiksvriendelijke dashboard zie je de resultaten van jouw hele groep, maar je kan ook direct de voortgang per leerling bekijken. Toetsen worden automatisch gegenereerd. Je kunt zelf eenvoudig toetsen inplannen en klaarzetten en bepaalt zelf voor wie, hoe vaak, op welk niveau en voor welke onderwerpen. De resultaten van een niveautoets overschrijven de kenniskaart van de leerling.

  Bij Got it heb je als leerkracht nauwelijks nakijkwerk. Het grootste gedeelte van de opdrachten wordt namelijk automatisch nagekeken. Dit is alleen niet mogelijk bij de open vragen of schrijfopdrachten. Je krijgt hiervan een melding in het dashboard en kijkt de opdrachten eenvoudig na met behulp van een antwoordmodel.

  Ontwikkeling - Verdiepingspagina Got it - PO

  Ontwikkeling(en) van online leeromgeving Got it

  Got it gaat zoveel mogelijk uit van de praktijksituatie. Verschillende bedrijven hebben daarom meegewerkt om Got it te maken tot wat het is: een online oefenomgeving die dicht bij de leerling staat en bijdraagt aan de algemene ontwikkeling. Got it is ontwikkeld door de makers van Alles telt en Examenbundel. De docenten in dit auteursteam geven les aan pabo-studenten en aan studentdocenten. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting tussen basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo. De doorontwikkeling van Got it gebeurt samen met jou en jouw collega’s. Tijdens de doorontwikkeling leggen we Got it namelijk voortdurend voor aan docenten, taal- en rekencoördinatoren en schooldirecties. Ook testen we Got it in verschillende klassensituaties. Zo garanderen wij dat Got it ook echt werkt!

  Training - Verdiepingspagina Got it - PO

  Vraag een Got it training aan

  Tijdens een Got it training neemt onze trainer docenten mee door Got it en behandelt onder andere verschillende gebruikersscenario’s en praktijksituaties. De nadruk tijdens de bijeenkomst ligt op instructie én oefenen met het gebruik van Got it. Uiteraard is er gelegenheid voor vragen. De training vindt plaats op jouw eigen school en de datum wordt in overleg met jou bepaald. De kosten zijn €525,- voor een in-school training met maximaal tien deelnemers.

  Ons team helpt je graag verder

  Ons team helpt je graag verder

  Methodespecialisten basisonderwijs

  033 - 44 83 800
  Stuur een email