voor het basisonderwijs

Taal

HEADING_1

Taal in het basisonderwijs

Taal wordt gebruikt om samen na te denken, dingen te leren en te (leren) begrijpen. In het basisonderwijs heeft elk vak een eigen taal. Met andere woorden, termen en begrippen. Taal staat aan de basis van het onderwijs en alle andere vakken. Juist daarom is het vak taal zo belangrijk. En met Pit Taal en Got it helpt ThiemeMeulenhoff bij taalonderwijs op basisscholen!

Uitgelicht: Pit Taal

Taalvaardige leerlingen, dat is waar het om gaat! Daarom kies je voor Pit, de taal- en spellingmethode voor groep 4 t/m 8 van de basisschool. Met Pit zorg je voor een stevig taal- en spellingfundament bij iedere leerling! Je onderwijst de juiste strategieën, werkt spelenderwijs aan een moeiteloze toepassing van geleerde kennis en vaardigheden, én je hebt in elke les aandacht voor woordenschat. 

Bekijk Pit Taal

Zelfstandig aan de slag met Taal

Leerlingen die, thuis of op school, extra willen oefenen met taal zijn volgens ons echte Z-helden! De Z-Taal oefenboekjes kunnen als aanvulling op de lesmethode worden gebruikt.

Bekijk Z-oefenen

Got it Taal

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor taal, met een doorlopende leerlijn? Wil je plusleerlingen uit groep 7 en 8 een extra uitdaging geven op het gebied van de Nederlandse taal, zonder dat het je veel tijd kost? Kies dan voor Got it Taal. Got it is een adaptieve online leer- en oefenomgeving: iedere leerling krijgt een individueel oefenpakket gebaseerd op zijn instaptoets. Zo verhoog je echt het leerrendement van jouw leerlingen!

Bekijk Got it Taal

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist