Native speaking co-teachers

Meet our co-teachers

De enthousiaste native speaking co-teachers leggen in perfect Brits-Engels aan je leerlingen uit wat ze moeten doen. Gewoon vanaf het digibord, alsof ze in je leslokaal staan. Je kunt de les natuurlijk ook zelf in het Engels geven; dan zet je de co-teachers heel gemakkelijk uit. De co-teachers van alle groepen stellen zich graag aan je voor. Meet our native speaking co-teachers!

Take it easy voor het basisonderwijs

Take it easy is de meest gebruikte lesmethode Engels voor het basisonderwijs. Leerlingen van groep 1 tot en met 8 dompelen zich onder in de Engelse taal tijdens de lessen met Take it easy. Praten, luisteren en lezen staan centraal. Jij én de native speaking co-teachers helpen je leerlingen hierbij. Take it easy is helemaal up-to-date met nieuwe digibordsoftware, video’s en werkschriften. Vanaf groep 5 kunnen je leerlingen aan de slag met de verwerkingssoftware. Zo maakt de methode het nóg makkelijker voor je!

Bekijk Take it easy

Gratis Take it easy zichtzending

Wil jij onze lesmethode Engels beoordelen en de lesmaterialen voor groep 1 t/m 8 bekijken? Vraag dan een gratis Take it easy zichtzending aan! Hierin zit een selectie van lesmaterialen voor alle groepen, een proeflicentie voor de digitale leeromgeving én gratis proeflessen. Dit pakket wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd.

Gratis zichtzending

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist