Hulp bij inloggen     winkelwagen
LRN line algemeen

Natuurkunde methodes vernieuwd

Welke natuurkunde bovenbouw methode past het best bij jou en je leerlingen? Bekijk in deze video de voordelen van en verschillen tussen Newton en Systematische Natuurkunde. 
Vergelijk Newton en Systematische Natuurkunde

Video

WND-conferentie

Lees meer

 De 55e WND-conferentie had als actueel thema ‘Natuurkunde op afstand’. Tijdens de online editie van deze inspirerende vakdag presenteerden we de nieuwe keuzekaternen en vernieuwde lesmethodes. Ook gingen we met docenten in gesprek over lesgeven op afstand en hoe we jou met onze leermiddelen daarbij kunnen ondersteunen. 

Ook met onze experts in gesprek? Kom naar het Online Spreekuur! 

Aanmelden Online Spreekuur
WND-conferentie’ invoegen

Inspirerende lesopdrachten

Lees meer

Verras je leerlingen met actueel lesmateriaal en inspirerende lesopdrachten voor NaSk en Natuurkunde. Of krijg tips voor lesgeven op afstand. Je vindt het allemaal in docentenomgeving Thiemo - de sidekick voor jouw les.  

Heb jij opdrachten waar je leerlingen altijd enthousiast van worden of handige lestips voor je collega’s die je wilt delen op Thiemo? Neem even contact met ons op! 

Ontdek docentenomgeving Thiemo
Thiemo sticky man

Examenvoorbereiding

Examenbundel

Oefenen met echte examens. Na de oriëntatietoets weten jouw leerlingen welke stof ze wel en niet beheersen. Door de uitleg bij de antwoorden leren en oefenen ze tegelijk. Met woordenlijsten, overzichten van de examenstof, tips en jaarlijks nieuwe opgaven.

Samengevat

De perfecte samenvatting met voorbeelden uit de laatste examens. Alle informatie staat in overzichtelijke rijtjes, met feiten en voorbeelden. Zo ontdekken jouw leerlingen de samenhang tussen examenonderwerpen. Beschikbaar voor bijna alle vakken op vmbo-, havo- en vwo-niveau.

Contact en ondersteuning