Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Geschiedenis

Chatten met Willem van Oranje

Willem van Oranje

Waarom werd Willem van Oranje in 1580 vogelvrij verklaard? Hoe zit het met de Slag van Heiligerlee? En waarom werd hij ‘Willem de Zwijger’ genoemd? Chat met Willem van Oranje (1533-1584) en ontdek meer over zijn leven.

Start de chat

Ook een sidekick voor je les?

Lees meer
Verras je klas met actueel lesmateriaal voor geschiedenis. Maak gebruik van Thiemo, de sidekick voor je les.  Ontdek Thiemo
Thiemo stickyman

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Ook handig

Examenbundel

Oefenen met echte examens. Na de oriëntatietoets weten jouw leerlingen welke stof ze wel en niet beheersen. Door de uitleg bij de antwoorden leren en oefenen ze tegelijk. Met woordenlijsten, overzichten van de examenstof, tips en jaarlijks nieuwe opgaven.

Samengevat

De perfecte samenvatting met voorbeelden uit de laatste examens. Alle informatie staat in overzichtelijke rijtjes, met feiten en voorbeelden. Zo ontdekken jouw leerlingen de samenhang tussen examenonderwerpen. Beschikbaar voor bijna alle vakken op vmbo-, havo- en vwo-niveau.

Contact en ondersteuning

Samenwerking Rijksmuseum

Feniks is verrijkt met materiaal over de collectie uit het museum.

  • We maken samen lesbrieven
  • Je kunt met de klas naar het museum

Samenwerking Rijksmuseum