Hulp bij inloggen     winkelwagen
Waspreporter header smal

WaspReporter Engels voor bovenbouw havo en vwo

Maak kennis met WaspReporter

Vind je actueel materiaal in jouw lessen Engels belangrijk, maar ontbreekt het je aan de tijd om goede teksten te vinden? Of om extra grammaticaoefeningen te maken? Dan is WaspReporter iets voor jou.

 • Altijd actueel
  Met een abonnement op WaspReporter ontvang je vier keer per jaar een nieuw tijdschrift. Daardoor beschik je altijd over actueel materiaal, bijvoorbeeld over Lady Gaga, en dus over aansprekende lessen voor jouw leerlingen.

 • Authentieke leesteksten
  De leesteksten in WaspReporter zijn allemaal authentieke teksten uit Engelstalige media.

 • Bruikbaar naast een methode, maar ook zeker methodevervangend
  WaspReporter is bijvoorbeeld goed te combineren met New Interface tweede fase. Maar je kunt het ook methodevervangend inzetten, want alle vaardigheden worden geoefend en de belangrijkste grammatica wordt herhaald.

 • Digitale versie van WaspReporter op het digiboard
  Het magazine van WaspReporter is er ook in een digitale versie aangevuld met audio, filmpjes, weblinks en vragen. Zo zorg je voor afwisseling in de les.

 • Optimale examenvoorbereiding

  Door de actuele, authentieke leesteksten en bijbehorende oefeningen trainen leerlingen volop hun leesvaardigheid en werken ze aan hun woordenschat. Maar WaspReporter biedt in elk nummer ook voldoende oefeningen voor de spreek-, luister- en schrijfvaardigheid. Zo is er bijvoorbeeld bij elk nummer een uitgebreid interview met vragen. Eén keer per jaar verschijnt het speciale Exam Issue, vol met examenstrategieën en examenvragen voor een optimale voorbereiding.

 • Variëren op ieder niveau

  Elke WaspReporter bevat diverse soorten teksten, die allemaal voorzien zijn van sterren. Deze sterren geven de moeilijkheidsgraad van het artikel aan. Hierdoor is WaspReporter in alle klassen van de bovenbouw te gebruiken, zowel op havo als vwo. 

  Bekijk alvast een WaspReporter.