Hulp bij inloggen     winkelwagen

Lesmethode Engels

Lesmethodes Engels voor het voortgezet onderwijs

Voor het vak Engels op het voortgezet onderwijs heeft ThiemeMeulenhoff twee methodes: New Interface en WaspReporter. New Interface is er voor vmbo, havo en vwo in de onder- en bovenbouw. WaspReporter is speciaal ontwikkeld voor havo en vwo in de bovenbouw. Wil je meer weten over de lesmethodes Engels? Lees meer op de methodepagina's.

Lesmethode Engels Voortgezet Onderwijs New Interface

Altijd up-to-date met LRN-line

De nieuwste editie van de lesmethode New Interface heet LRN-line (learnline). Met een LRN-line methode beschik je over het meest actuele lesmateriaal en werk je zoals jij wilt: online, met boeken of een combinatie daarvan (blended). Met een LRN-line methode heb jij:

  • Overal en altijd toegang tot lesstof van meerdere leerjaren en niveaus
  • Boeken waarin je leerlingen mogen schrijven; ze mogen ze namelijk houden
  • Een flexibele jaarlicentie, zonder meerjarige afnameverplichting

In online leeromgeving eDition heb je altijd en overal beschikking over je lesstof en oefenmateriaal. Bovendien krijg je toegang tot de digitale toetsen. Of je nu op afstand lesgeeft of op school, met LRN-line heb je alles in huis voor jouw Engelse les. 

Lees meer over LRN-line
LRN-line van ThiemeMeulenhoff

Ook bij New Interface

Beoordeel de spreekvaardigheid van je leerlingen met Speakteach

Als gebruiker van New Interface LRN-line kun je gratis gebruik maken van SpeakTeach: een app waarmee je adaptieve feedback geeft op spreekprestaties van je leerlingen. De app werkt op basis van zelfevaluatie, waardoor je als docent je feedback, uitleg en oefeningen eenvoudig kunt afstemmen op individuele leerlingen.

Inspirerende lesopdrachten in Thiemo

Heb je behoefte aan actueel lesmateriaal, aanvullend lesmateriaal of ben je op zoek naar methodedocumenten of software? Dat vind je allemaal in Thiemo, de online sidekick voor iedere docent.

Digitaal toetsen met Woots in de bovenbouw

New Interface LRN-line bovenbouw is te vinden in de toetsbibliotheek van toetsplatform Woots. Hiermee kun je je leerlingen eenvoudig digitaal toetsen laten maken, en de formatieve toetsen worden automatisch nagekeken. Dit levert jou tijd én gemak op, omdat je het analyseren en feedback geven ook in Woots kan doen. Bij het gebruik van New Interface LRN-line bovenbouw krijg je (gratis) toegang tot de digitale toetsen. Het brengt dus geen extra kosten met zich mee.

Eenvoudig woordjes leren met WRTS

De woordenlijsten van New Interface zijn beschikbaar op WRTS, een platform waarmee leerlingen zelfstandig woordjes en begrippen kunnen oefenen. Ze kiezen zelf op welke manier ze overhoort willen worden, waardoor ze op een effectieve én leuke manier de officiële woorden uit de methode leren.

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Lees meer

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.

Lees meer
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Contact en ondersteuning