Home
Basisonderwijs

Zelfstandig werken

Zelfstandig werken

Word een Z-held!

HEADING_1

Zelfstandig aan de slag

Z-helden zijn leerlingen die zelfstandig met onze Z-oefenboekjes aan de slag gaan. Thuis of op school. Om extra te oefenen, om bij te spijkeren of voor meer uitdaging. De boekjes zijn speels van opzet, glashelder gestructureerd en de antwoorden zijn online beschikbaar. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij bij ThiemeMeulenhoff wat belangrijk is!

Voor welke vakken?

Er zijn 50 oefenboekjes om zelfstandig aan de slag te gaan met de hoofdvakken voor het basisonderwijs: Taal, Spelling en Rekenen. Daarnaast zijn er boekjes om te oefenen met Informatieverwerking. Deze zijn bijvoorbeeld handig om in te zetten in voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Lees hier meer over Z-Taal, Z-Spelling, Z-Rekenen en Z-Info en bekijk alle oefenboekjes!

Bekijk de Z-oefenen vakken

Voor wie?

Ben je leerkracht op een basisschool? Of ouder of voogd van een kind in de basisschoolleeftijd? En kan jouw leerling of kind wel een extra 'zetje' gebruiken op het gebied van taal, spelling en rekenen? Dan bieden de Z-oefenboekjes van ThiemeMeulenhoff een uitkomst. Lees hier meer over hoe jouw leerlingen echte Z-helden kunnen worden!

Ondersteun jouw Z-helden

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist